Favo jassen voor de lente

Favo jassen voor de lente

De winterjas kan weer in de kast... en plaats maken voor een fijn lenteproof exemplaar. Dit zijn onze favo lentejassen!

Met die paar heerlijke dagen die we al achter de rug hebben werd het me ineens duidelijk: het wordt tijd voor een andere jas. De dikke winterjas mag terug de kast in en het wordt tijd voor een lentejas. Ik ging op zoek naar leuke exemplaren onder de €100,- en mijn vondsten deel ik voor het gemak graag even! 

Roze lentejas Asos

Wat een fijn kleurtje heeft deze crepe blazer. Helemaal lenteproof als je het mij vraagt. En als het toch wat frisser is draag je er een leuke sjaal bij. Je shopt deze jas bij Asos.

2x favorieten van Esprit

Deze twee mooierds zag ik bij Esprit: een katoenen 'mantel' en een altijd goed trenchcoat. De eerste jas vind je hier en hier vind je de groene jas

Leatherlook lentejas

Het frisse kleurtje van dit (fake) leren exemplaar van Mango viel me gelijk op. Je vindt 'm hier. En ook de zachtblauwe jas is een echte eyecatcher. Deze shop je bij River Island

2x Zalando favorieten

In het enorme aanbod van Zalando pikte ik deze twee eruit. Een stoere groene die net wat langer is. Deze vind je hier. En omdat je nooit fout kan gaan met een black leatherlook exemplaar zocht ik daar ook naar. Deze Springfield jas shop je hier.

Lees ook: in deze outfit kun je mij uittekenen

 

Rosanne Buitendijk

Door

09 februari 2021

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.