Shopinspiratie! In deze outfit kun je mij uittekenen

Shopinspiratie! In deze outfit kun je mij uittekenen

Ik wil jullie graag mijn lievelingslook laten zien. Vind je deze roze jas ook zo mooi?

This mama likes to shop! Maar sinds ik mama ben, shop ik wel vooral online. Ik kom voor honderd dingen tijd tekort, waaronder eindeloos rondkijken in winkels. Laatst heb ik een poging gedaan mét Maud, maar dat was een vrij chaotische shoppingtrip haha. Zij wilde natuurlijk niet in haar wagen blijven zitten en zodra ze vrij rondliep, begon ze vrolijk stapels netjes opgevouwen truien overhoop te halen. Oeps, sorry! 

Lievelingslook: mijn roze jas

Ik zocht mijn heil daarom maar weer online. Ik bestelde onder meer deze roze jas en witte strikblouse en sindsdien is dit echt mijn lievelingslook.

Roze is altijd goed

Als je mij maar een piepklein beetje kent, weet je dat ik gek ben op roze. Kijk maar naar mijn Instagramfeed, haha. En deze blouse, die kan gewoon echt overal op. Ik draag niet heel vaak jeans, maar deze blouse weet zelfs een outfit met jeans de wow factor te geven. En op een rokje ziet het er instant feestelijk uit. Echt een topper! Heb je het artikel gezien over hoe je heel makkelijk je dagelijkse basic look omtovert tot party look? Daar zie je deze blouse ook in terug!  Ik kocht de jas en blouse bij Asos, maar ik kwam zoiets later nog veel vaker tegen. Hieronder deel ik de adresjes waar ik vaak slaag. 

Mijn shopadresjes

Is je outfitinspiratie honger nog niet gestild? Bekijk dan ook deze beauty&fashion inspiratie

Sarah Glasbergen

Door

16 december 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.