Zo komt jouw man de 9 maanden zwangerschap door

Zo komt jouw man de 9 maanden zwangerschap door

Dat jij nou álles leest over zwanger zijn, wil natuurlijk niet zeggen dat manlief daar ook zin in heeft... Maar met deze boeken en apps kan hij zich toch mooi een beetje voorbereiden op deze 9 maanden en misschien jou zelfs verbazen met zijn kennis!

Terwijl jij aan elke vezel in je lijf voelt dat je zwanger bent, is het voor de hubby ietsje lastiger om zich al helemaal in de zwangerschap in te leven. Oké, hij ziet dat je wat dikker wordt en merkt dat je misschien soms een tikkie onredelijk bent... Maar wat is nou eigenlijk zijn rol deze 9 maanden? Tijd voor een cadeautje! Geef 'm een van deze boeken en voor je het weet is hij de meest betrokken vader in spé die jou zelfs weet te verbazen met allerhande feitjes en info.  

Leuke zwangerschapsboeken voor mannen

Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt!

Misschien wel het bekendste boek voor aanstaande vaders! Kluun beschrijft met veel grappen en grollen wat de papa to be nou eigenlijk te wachten staat. Natuurlijk gaat het over seks, hormonen en de horrormomenten die je kunt verwachten. Maar het kan ook gebeuren dat jij je man soms vol ongeloof aankijkt: hoé weet jij daar nou weer iets over? Dat komt dan waarschijnlijk door de Impress your Wife-tips. 

Zwangerschapsboek voor mannen 

Wekelijks wordt je liefde even bijgepraat over hoe het nou gaat met die kleine (de baby) en de grote (jij). Hoe moet hij nou dealen met die hormonen van jou? En hoe gaat het straks als de baby er is? Het boek ziet er leuk uit met grappige illustraties. Leuk cadeautje! 

Zo doe je dat papa 

Hoe maak je je huis babyproof en hoe maak je de kleine straks aan het lachen? Jaja, alle belangrijke vadervragen komen aan bod in dit boekje dat je leest met een flinke knipoog. 

Aanpakken voor aanstaande vaders

Een mannelijke verloskundige met kinderen schreef dit boek, een ervaringsexpert in het kwadraat dus! Nuttig, leuk en een boek waar je écht iets aan hebt zeggen de mannen die dit lazen. En ook fijn: je wordt niet benaderd alsof je van toeten noch blazen weet. Nou, leg maar op het nachtkastje van manlief dus!

Tuurlijk schatje

Zorg dat jouw lief het boek of de app 'Tuurlijk schatje' heeft. Geen 'roze wijvengezeik' (niet onze woorden) maar eerlijke man tot man info. De teksten zijn kort, lekker overzichtelijk en ongetwijfeld heel herkenbaar voor jouw vent! En het is toch mooi als zijn mantra de komende 9 maanden 'tuurlijk schatje' is!? 

zwangerschapsboeken voor vaders

  1. Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt! (Bol.com €10,-)
  2. Zwangerschapsboek voor mannen (Bol.com €14,99)
  3. Zo doe je dat papa (Bol.com €9,99)
  4. Aanpakken voor aanstaande vaders (Bol.com €18,50)
  5. Tuurlijk schatje (Bol.com €15,00) of downloaden in de App store/ Play store

En natuurlijk zijn deze blogs ook nog must reads ;) 

Sibel Çiplak

Door

15 januari 2019

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.