Workout in de speeltuin

Workout in de speeltuin

Geen tijd of zin om naar de sportschool te gaan? Dan verhuis je toch je workout naar een speeltuin. Ik doe mijn workout samen met Maud!

Een workout met je peuter in de speeltuin? Ja hoor dat kan best. Alles wat je in speeltuin ziet, kun jij in principe gebruiken om sterker en fitter van te worden! Ik laat je zien hoe. 

Brandende buikspieren

Op de wipkip zorg je voor een rechte houden en aangespannen buikspieren. Probeer niet te bewegen met je benen, maar laat je buikspieren het werk doen! 

Box jumps op de zandbakrand

Je kunt heel fanatiek met twee benen tegelijk op de rand springen, maar vind je dat een beetje eng, doe dan net als ik: been voor been. 

In de touwen hangen

Er zijn vast wel rekstokken of klimtoestellen te bekennen waar jij je aan kunt optrekken. Goed voor de kipfiletjes! 

Kind op de schommel, jij duwen

Als je de schommel tijdens het duwen vast blijft houden en meerent, is dit goed voor je conditie en benen. Je kunt ook focussen op je armen door steeds een stevige duw te geven. Maar misschien moet je niet te fanatiek worden, anders word je kind nog van de schommel afgeslingerd. Wil je ook niet hebben.

Meer leuke video's zien? Check mijn YouTube kanaal! 

Bekijk ook:  boodschappen doen met een peuter

Sarah Glasbergen

Door

30 maart 2017

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.