MiniMe Loves: leuke baby slaapzakjes

MiniMe Loves: leuke baby slaapzakjes

Een slaapzakje is ideaal voor jonge kindjes: ze voelen zich niet bloot en zorgt ervoor dat je kleine warm (maar niet te warm) en comfortabel slaapt. Dit zijn hele leuke!

Naast het praktische mogen babyslaapzakjes ook best leuk voor het oog zijn, toch?! Je hebt ze namelijk in alle vormen en maten en sommigen zijn gewoon echt tof! Lief, stoer, hip en grappig. Wij hebben de leukste slaapzakjes voor je opgezocht.

Leuke slaapzakjes baby 

Er is keuze genoeg in slaapzakjes voor je kindje. Je hebt ze voor de zomer, de winter of allebei. Met mouwen, zonder mouwen, dik dun... Wij hebben de leukste voor je op een rijtje gezet!

1. Puckababy-slaapzakjes

Deze slaapzakjes van Puckababy zijn ongelooflijk veelzijdig. Je kunt ze namelijk gebruiken voor alle 4 seizoenen en gaat dus lang mee. Je hebt een binnenzak en een buitenzak en de mouwen zijn afritsbaar. Zo kun je de slaapzak perfect aanpassen aan het weer. Naast praktisch zijn ze ook nog erg leuk EN je kunt ze personaliseren door de naam van je kindje erop te laten drukken in zilver of goud. Superluxe!

LEES OOK: Gespot! Puckababy 4-seizoenenslaapzak - mijn ervaring

Deze leuke slaapzakjes shop je bij bol.com vanaf €99,99 >>

LEES OOK: Slaapt je baby onrustig? Dit kun je doen!

2. Hema-slaapzakjes

Hoe lief zijn deze mouwloze slaapzakjes van de Hema met beertjes of konijntjes. Kom maar op met de zomer (en Pasen)!

Je shopt deze leuke slaapzakjes op Hema.nl >>

3. Jollein-slaapzakjes

Deze Indians-slaapzakjes met pijltjes van Jollein zijn echt cute! Je hebt hem in de 4-seizoenen- en zomervariant. 

Je shopt de Jollein-slaapzakjes bij bol.com >>

4. Koeka-slaapzakjes

De Toulouse-slaapzakjes van Koeka zijn lekker luchtig en comfortabel. Heerlijk warm voor in bed, en in de zomer rits je zo de mouwen eraf. Handig!

Je shopt de Koeka-slaapzakjes bij bol.com >>

5. Lodger-slaapzakjes

Deze slaapzakjes van Lodger zijn eigenlijk een combinatie van een trappelzak en een pyjama. Wat superhandig is bij deze slaapzakjes is de koordsluiting aan de onderkant. Zo kun je je kleintje makkelijk verschonen, zonder hem helemaal uit z'n slaapzakje te halen!

Je shopt de slaapzakjes van Lodger via bol.com >>

6. Baby Bites-slaapzakjes

Dit moeten wel de schattigste slaapzakjes zijn die je ooit hebt gezien! Je kunt deze 'gehaaide' slaapzakjes in verschillende kleuren shoppen. Zoals je kunt zien zijn het geen 'normale' slaapzakjes met mouwtjes en ligt je baby er los in. Het is meer een warme voetenzak. Je kunt hem ook makkelijk meenemen in de kinderwagen door verschillende dichtgenaaide openingen die je makkelijk kunt openknippen naar het model van je kinderwagen. Supertof!

Deze leuke haaienslaapzakjes van Baby Bites shop je bij Bol.com >>

Ook deze twee schatjes zijn van Baby Bites. Het stervormige pakje heeft een heerlijk zacht pluche binnenkant en handige openingen voor de handjes. Ook het leuke eitje heeft een zacht pluche binnenkant en een handige velcro band zodat je kleintje niet naar beneden zakt. 

Shop ze hier >>

7. Electrik Kidz-slaapzakjes

Ook deze originele slaapzakjes van Electrik Kidz zijn ideaal voor het verschonen van je kindje. De onderkant kun je makkelijk open of dichtknopen. De uiteinden van de mouwtjes kun je over de handjes vouwen zodat je kindje zich niet kan krabben.

De Electrik Kidz-slaapzakjes shop je bij Mini's Only >>

Heb jij een leuke slaapzak gespot? Laat in een reactie weten welke jij zeker gaat shoppen!

Gabriëlle  Wuister

Door

09 maart 2023

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.