Zijn onze goede voornemens het raam al uit?

Zijn onze goede voornemens het raam al uit?

In januari deelden we onze goede voornemens voor 2017. Houden we het een beetje vol of zijn we ze allang weer vergeten?

Van vloggen en naar yoga gaan tot gezonder eten, op vakantie gaan en fit zijn. We begonnen het jaar vol goede moed met deze plannen! Tijd om met de billen bloot te gaan: hoe staat het met de goede voornemens die we hadden?

Lees ook: Onze goede voornemens voor 2017

Sarah over haar plannen

Doelstellingen

Ik vind het super fijn dat ik al mijn plannen en doelstellingen op papier heb. Het geeft me houvast en sommige dingen kan ik al afstrepen. Deze houd ik vol! 

Vloggen

Dat gaat lekker! Volg je mijn vlogs al? Ik maak nu twee keer per week een miniweekvlog. Ik heb er een nieuwe camera voor gekocht en die haal ik intussen bijna óveral uit mijn tas. 

Yoga

Uhmm ja... elke week naar yoga, dat gaat nog niet echt lekker tot nu toe. Een goeie om weer even wat vaker tijd voor te maken!

Nooit meer iets kwijt

Kan beter. Ik zou heel graag zeggen dat het me lukt, maar ik ben nou eenmaal een tikkie chaotisch...

Sanne over haar plannen

Gezonder eten

Dit is redelijk onder controle. Ik mag van mezelf ongeveer twee keer per week iets ongezonds snacken. Heel lastig nu het bijna Pasen is en ik als paaseitjesaddict smacht naar een paar lekkere chocolade eitjes... maar ik heb er nog geen één op, dus dat verdient toch een schouderklopje?

Niet moeilijk doen over kleine dingen

Working on it, haha! Ik probeer wat selectiever te zijn met discussies waar ik op in ga of die ik maar laat. Maar af en toe wil ik mijn vriend bijvoorbeeld wel goed duidelijk maken dat hij ook naar mij moet luisteren. Pick your battles is mijn nieuwe motto.

Een rokje dragen

Dat is me nog niet gelukt, maar dat had ik eerlijk gezegd ook niet verwacht. Ik geef mijzelf nog 7 maanden om daar verandering in te brengen. Wie weet wanneer de zomer begint en de temperaturen nog iets oplopen...

Rosanne over haar plannen

Fit zijn

Dat gaat best aardig! Ik ga weer trouw naar een (nieuw) bootcampclubje en trek af en toe mijn hardloopschoenen uit de kast om zelf een rondje te gaan rennen. Nog niet elke week, maar vaker dan voorheen. Ik ben tevreden!

Op vakantie gaan

Tripjes naar Lissabon en Italië zijn geboekt en ook staat er nog een weekend in een strandhuisje op de planning. Yeah I took care of it.

Vaker datenight

Dat hebben we de afgelopen weken één keer gedaan. In drie maanden tijd mag dat toch echt wel meer zijn van mij. Ik ga snel de volgende plannen!

Lees ook: zo krijg jij een extra energieboost

Rosanne Buitendijk

Door

29 maart 2017

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.