Mooie geboortekaartjes voor jongens en meisjes

Mooie geboortekaartjes voor jongens en meisjes

Van urban jungle tot kurk: het zijn niet alleen hippe interieurtrends, maar ook prima inspiratiebronnen voor een geboortekaartje. Dit zijn onze favo geboortekaartjes voor jongens en meisjes.

Het is alweer een tijdje geleden dat we je voor het laatst voorzagen van geboortekaartjes inspiratie. En dat terwijl we hier steeds zo veel leuks voorbij zien komen! Daarom bij deze: een heleboel geboortekaartjes voor jongens en meisjes, van extreem stoer tot superlief. Om heel blij van te worden! 

1. Rustig, lief geboortekaartje

Op zoek naar een clean, lieflijk geboortekaartje? Ik vond deze voorbeelden van Omyfabric echt heel erg mooi. Ik heb er met moeite maar twee geselecteerd want ook de andere kaartjes van deze site vind ik stuk voor stuk beauties.

2. Stoer geboortekaartje

Zo vond ik bij Omyfabric ook hele stoere geboortekaartjes! Yes! Op stoer kraftpapier, zonder al te veel poespas en een lekker lettertype. Alleen voor de allerstoerste baby's!

3. Retro geboortekaartjes 

Ben je meer van de klassieke stempel? Kies een lieflijk kaartje, kies een mooi versje en je hebt een super classy manier om Julia of Rogier aan de wereld te introduceren. Deze kaartjes zijn van Bloom09.

4. Geboortekaartjes met dieren

Dieren zijn áltijd goed. Van deze vrolijke plaatjes word je toch direct blij? Deze kaartjes zag ik bij Hierbenik.nl.

5. Geboortekaartjes met geometrische vormen

Een dikke like voor deze leuke geometrische designs van Tsjip geboortekaartjes. Lekker eigenwijs en helemaal van nu! 

6. Geboortekaartje natuur

Fan van de urban jungle trend? Ook deze trend kun je prima doorvoeren in het geboortekaartje voor je kleine. Deze kaartjes zijn van Tsjip geboortekaartjes

7. Geboortekaartje met foto

Blijft toch altijd leuk: het eerste kiekje van jullie nieuwe trots meesturen met het geboortekaartje. Deze twee voorbeelden zijn van Charlyfine

Rosanne Buitendijk

Door

18 augustus 2020

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Reageer!

Wat is jouw mening hierover?

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.