6 Leuke geboortekaartjes die nét een tikje anders zijn

6 Leuke geboortekaartjes die nét een tikje anders zijn

Er zijn zoveel leuke geboortekaartjes te vinden, maar welke geboortekaartjes zijn nu echt top? Wij zetten 6 originele en superleuke geboortekaartjes op een rijtje.

Er zijn zoveel leuke geboortekaartjes te vinden, maar op den duur zie je als mommy-to-be door de bomen het bos niet meer. Want welke zijn nu echt leuk en origineel? Wij zochten 6 originele geboortekaartjes uit in verschillende stijlen, zodat ook jij de leukste originele geboortekaartjes kan uitkiezen.

stoer en veelzijdig

Deze olifantentekening lijkt zó weggelopen uit een schetsboek, maar is door zijn felle kleur perfect voor een origineel geboortekaartje. Deze opvallende kaart spotten wij bij het uitgebreide aanbod van Jille Jille. Deze stoere olifant kan je trouwens niet alleen gebruiken voor je geboortekaartje, maar kan ook aangepast worden tot een adoptiekaart! Want ook baby's die uit je hart worden geboren verdienen een origineel geboortekaartje, toch? 

Zachte kleuren met een vleugje nostalgie

Deze kaartjes zijn net kleine verhaaltjes, met prachtige illustraties en lieve kleurtjes. Zo mooi dat je ze aan de muur zou willen hangen, vind je niet? Wij spotten deze jungledieren en verliefde beer bij Pimpelmees. Je vindt hier trouwens ook geboortekaartjes met een stad als thema; niet alleen leuk voor de geboortestad, maar een originele twist als je kindje in een andere stad verwekt is.

  

fantasierijke collagekunst

Alsof je zelf aan de slag bent gegaan met tijdschriften en een schaar, zo mooi is deze collagekunst! Deze geboortekaartjes springen echt in het oog en zitten boordevol kleine details en verwijzingen. Onze favoriet is deze ooievaar, te vinden bij Grootzus. Perfect als je wél die originele en creatieve uitstraling wil, maar niet onder de lijm en papiersnippers wilt zitten.

vintage en industrieel met een zacht kantje

Voor wie graag stoer en lief combineert en houdt van een vintage touch met een vleugje industrieel is er dit superleuke pilotenkaartje. Wij vinden het echt op antiek speelgoed lijken, maar de datum verraadt dat je kleine spruit toch écht in deze eeuw geboren is. Dit retro geboortekaartje kun je vinden bij Zoetje & Nozem.

lief minimalisme

Als je van clean houdt, maar een beetje schattigheid stiekem ook wel fijn vindt, vind je de perfecte inspiratie voor een origineel geboortekaartje in lief minimalisme. Dit geboortekaartje van Fientje & Co is zacht en romantisch maar ook lekker rechttoe rechtaan. Ideaal voor hippe mama's die een tijdloos geboortekaartje willen dat toch origineel is. Nog niet helemaal je ding? Dan kan je de kaartjes ook nog eens zelf customizen!

kleurrijke kinderillustraties

Op dit geboortekaartje lijkt het net of je baby een weggelopen personage is uit een supercute kinderboek. Hoe schattig is dit meisje met haar olifant? Het leuke van deze kaartjes van Jakima is dat je zelf aan de slag kunt met je kaartje: plaats je tekst, kies een kleur en lettertype, schuif met plaatjes en maak er helemaal je eigen ding van. Er is een uitgebreide collectie voor een tweede of derde kindje, er zijn kindjes in verschillende tintjes en ook voor een tweeling hebben ze kaartjes. Wij dromen nu al weg bij alle avonturen die deze kleine meid gaat beleven.

 

Bekijk nog meer inspiratie voor originele geboortekaartjes!

Marianne Nykjaer

Door

20 november 2018

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.