Inspiratie geboortekaartjes in 4 hippe thema's

Inspiratie geboortekaartjes in 4 hippe thema's

We worden altijd blij van hippe, lieve geboortekaartjes in deze 4 thema's. We selecteerden 11 kaartjes om jou van inspiratie te voorzien!

Het kan zó lastig zijn om een geboortekaartje uit te zoeken. Er is zoveel leuks te krijgen! Wij hebben onze vier favoriete thema's op een rij gezet. Ga je voor lief geboortekaartje met dierenprint, een foto van jouw newborn, grafische kunstwerkjes of letterpress? 

Geboortekaartje met dieren

Met moeite hebben we het bij deze drie kaartjes gelaten, want echt: we vinden élk kaartje van Tsjip geboortekaartjes zo cute. 

 

Geboortekaartje met foto

Een kaartje met een of meerder foto's van jullie kleine wonder zorgt zeker weten voor heel wat 'oh's en ah's bij het openen van de enveloppe. Deze kaartjes van Lief Leuk & Eigen wil je inlijsten en op je nachtkastje zetten.

Wolkjes, stippen, confetti, veren

Wil je liever een geboortekaartje dat iets neutraler en tijdlozer is?  Deze vrolijke ontwerpen zijn slechts een paar voorbeelden van al het leuks dat je vindt bij HipDesign.

Letterpress geboortekaartjes

Letterpress geboortekaartjes hebben nét dat beetje extra. Het zijn kleine, ambachtelijke kunstwerkjes op zich. Je kunt het houden bij alleen tekst, maar ook een afbeelding toevoegen. Deze letterpress geboortekaartjes zijn van De Kaartjeswinkel

meer geboortekaartjes inspiratie

Wil je nog meer inspiratie opdoen? We schrijven er regelmatig over omdat er zóveel moois te vinden is. In dit artikel vind je 6 originele geboortekaartjes met bijvoorbeeld een vintage touch. 

Rosanne Buitendijk

Door

23 augustus 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.