Verhuizen - aankopen voor de nieuwe kinderkamer

Verhuizen - aankopen voor de nieuwe kinderkamer

Een nieuw huis, betekent ook opnieuw een kinderkamer inrichten. Leuk! Rosanne laat zien welke deco items zij kocht voor de nieuwe kamer van Lonne.

Vorige week liet ik je zien hoe ik inspiratie opgedaan heb voor de nieuwe kamer van Lonne in ons nieuwe huis. Deze week laat ik je zien welke deco items ik gekocht heb om haar kamer leuk aan te kleden. 

Mix van nieuw en 'oud'

Ik zal je eerlijk zeggen dat ik niet álles nieuw koop. Sommige items van de babykamer zullen in een doos op zolder belanden, maar sommige dingen vind ik nog steeds super leuk. Zoals de Dont' Grow Up, it's a Trap poster. Ik ben niet zo van de quotes, maar die vind ik briljant. Maar aangezien Lonne's nieuwe kamer andere kleuren heeft dan haar oude kamer moest ik toch wat nieuwe deco stuff kopen!

Nieuwe kleuren kinderkamer

Ik heb het mint vaarwel gezegd en de nieuwe kinderkamer heeft de kleuren zachtroze, geel en grijs. En ook belangrijk: de ijsjes! 

IJsjes kinderkamer

De ijsjesspiegel is van het Franse merk April Eleven en kocht ik bij Selected by James.  

De poster kocht ik bij Kiwi en Koala, een superleuke webshop van twee zussen. De één woont in Nederland, de ander in Australië. Ik volg op Instagram diverse leuke shops uit Australië als je het mij vraagt hebben zij het écht goed gebrepen. Wat Scandinavië is voor een clean, stijlvol interieur, is Down Under mijn walhalla voor vrolijke kinderkamers. Al heel lang ben ik fan van Toucan, waar die leuke ijsjesposter dan ook van is. 

nog meer aankopen

Gele en roze decoratie kinderkamer

Voor een touch of yellow werd ik blij van de gele Cottonballs lichtslinger. En vooruit, het zijn dan geen ijsjes... maar ik vind deze sleepy eyes van Puurrr ontzettend leuk voor boven Lonne's ledikantje. Sleep thight little one

De Smile poster van Ammehoela is mijn nieuwste aankoop. Ik heb dit stoeltje van Woood gekocht en Lonne vindt hem fantastisch! 

Volgende keer zal ik het eindresultaat laten zien! 

Alle items zijn zelf gekocht en niet gesponsord.

 

Rosanne Buitendijk

Door

17 oktober 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.