De mooiste babykamers van Instagram

De mooiste babykamers van Instagram

Wij kunnen uren op Instagram rondneuzen naar schattige en originele babykamers. Even inspiratie opdoen en gluren hoe andere moeders de babykamer inrichten. Leuk!

Yes, even fijn inspiratie opdoen. Deze hippe moms hebben de slaapkamers van hun baby'tjes een onwijs gave stijl gegeven en laten ons daar gelukkig van meegenieten op Instagram! Dit vinden wij de leukste babykamers du moment.

blauw en geometrisch van @knipsarina

Instamom Catharina uit Noorwegen heeft haar zoontjes kamer prachtige blauwe kleuren gegeven. Daarnaast heeft ze gebruik gemaakt van gave geometrische vormen op de muur en leuke, kleurrijke accessoires in het kastje! We love de cactuslamp!

te gekke tipi van @___imane___

Het zoontje van mama Imane heeft een hele stoere kamer met veel grijs en blauwtinten. In deze babykamer zijn opnieuw de geometrische vlakken op de muur te zien, gaaf! De afwisseling met zwarte details passen hier goed bij. Een hele originele jongenskamer. En wij zijn onwijs fan van het leuke tipi tentje! 

witte babykamer van @sophieenvic

Marieke is de moeder van drie kids en houdt zich veel bezig met kidsstyling. In de babykamer van haar zoontje is wit de hoofdkleur en wordt er sfeer gecreërd met slingers, knuffels, ingelijsde posters, enzovoort. Ook hier zien we het tipi tentje weer terug, erg leuk!

De vintage babykamer van @emsloo

De babykamer van Emily's kind is erg bijzonder. De knuffels en opgestapelde koffers geven de kamer een soort vintage vibe. We dig it. Én hoe leuk is die shelfie!

 

Lichte babykamer van @liss.and.arlo

De Australische Liss heeft voornamelijk gebruik gemaakt van lichte kleuren, met wit als basiskleur. De leuke lijstjes en accessoires op de plankjes geven onwijs veel sfeer. De tipi in deze babykamer vinden wij er ontzettend cosy uitzien!

WAANZINNIGE WOONBOOT van @DIRKSDOTTER

Instamom Annelies woont met haar gezinnetje op een woonboot. Ze laat zien dat het niet uitmaakt waar je woont, van elke ruimte is iets moois te maken. Deze prachtige foto's zijn daar het bewijs van. Meer zien van Annelies? We spraken haar eerder omdat we haar een echte cool mom vinden.

Mooi mintgroen van @kajastef

Het kindje van Scandinavische moeder Klara zal wel dol zijn op pinguïns. Op elke foto van de kinderkamer is er wel een knuffel van dit diertje te vinden. Dit in combinatie met het mintgroene kleurtje op de muur maakt dit een onwijs vrolijke en lieve kamer. 

Pretty pastel babykamer van @fiendq

De Antwerpse Fien gebruikt pastel om de kamer van haar dochtertje Liv te kleuren. Dat is helemaal geslaagd als je het ons vraagt. De afwisseling tussen pastel en zwart wit in de accessoires is erg gaaf. En die shelfie, we want it! Een van de redenen dat zij onze cool mom was in juli!

Natuurlijk zijn er nog veel meer toffe Instagrammoeders. Wil je nog meer inspiratie voor de kamer van je kleine? Bekijk in onze shopgids de babykamer shops eens!

Sanne 't Hooft

Door

12 september 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.