Shelfietime! Monochrome shelfie van Selected by James

Shelfietime! Monochrome shelfie van Selected by James

Een shelfie is een plankje in de babykamer of kinderkamer dat je inricht met allerlei toffe spulletjes. Met deze toffe items maak je zelf een fantastische monochrome selfie.

Yes, it's shelfietime! Een shelfie is een plankje voor de babykamer of kinderkamer dat je mooi inricht met de leukste spulletjes. Een hele toffe interieurtrend, die je zelf makkelijk kan toepassen in je eigen huis. Wat je stijl ook is, er is voor elke mom een shelfie. Vandaag tonen we deze geweldige shelfie met monochrome spulletjes van Selected by James.

Monochrome shelfie

Deze monochrome shelfie is mooi in een zwartwitte kamer, maar past ook heel mooi in een minimalistische of scandinavische babykamer met veel hout en wit. 

Als je een beperkt kleurenpalet hebt, speel dan met printjes. Bij deze shelfie passen de bolletjes en streepjes van de houten autootjes mooi bij de print van de vis-knuffel

Je kiest zelf hoe je de spulletjes verdeelt over de plank. Hier vonden zij het mooi om alles te groeperen. Alle knuffels staan bij mekaar, zoals de regendruppel en de grijze Noodoll, en ook de witte olifant pinchtoys staan samen. Op die manier wordt de shelfie niet te druk.  

Speel met hoogte, niet alleen door spullen van verschillende grootte op je shelfie te zetten (zoals deze supercute zwartwitte Nesting Dolls) maar door ook boven of onder je plankje nog eyecatchers te hebben. Wij kozen voor een houten slinger met ijsjes en een grappige kledinghanger. Als je er een leuk shirtje aanhangt, wordt het net wall art!

Ben jij net zo excited over deze shelfie als wij? Je shopt alles bij Selected by James.  

Marianne Nykjaer

Door

22 juli 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.