Deze Instagram moms hebben een geweldig interieur

Deze Instagram moms hebben een geweldig interieur

Wauw! Deze 7 vrouwen maken ons gek op Instagram met hun interieur.

Niets heerlijker toch dan binnengluren in de mooiste interieurs? Deze Instagram moms zijn onze grootste inspiratiebronnen van dit moment. Zo willen wij ook wel wonen! Oja, en of onze kids dan ook altijd hun speelgoed kunnen opruimen? Anders komt het nooit goed...

@TessaHop

Tessa Hop heeft duizenden volgers en dat vinden wij niet gek. Elke foto die zij plaatst is raak. Wat een gave stijl! Zo willen wij ook wel wonen.

@iris_vl

De Haarlemse Iris heeft niet alleen een super schattig kindje, ook haar interieur is een plaatje! Fris, licht en fijne pasteldetails. 

@bijsuuz

Stinkend jaloers zijn we op Suzanne van @bijsuuz. Niet alleen omdat ze een geweldig gevoel heeft voor stijl, maar ook omdat ze op Terschelling woont! 

@bisoudelou

Eveline van Bisou de Lou gaat voor stoer. Wat een originele en eigen stijl! Een feed en huis om jaloers op te worden...

@manieke

Vooruit, Manieke heeft geen cute kindjes, maar ze is wel de mom van pug Loe en bulldog Base. Telt ook toch? Wij zijn in elk geval dol op haar stijl. Hoe goed staan die planten in haar interieur!?

@nynke_endesignshop

Nynke heeft een eigen designshop, dus logisch dat haar huis er subliem uit ziet. Wat een toffe, kleurrijke en unieke sfeer! 

@ensuus

Dit rijtje is niet compleet zonder Suzanne van @ensuus. Zij gooide haar carrière in het bankwezen om voor haar grote passie: interieurstyling. Well done! 

Aan de slag in je eigen interieur

Jeuken jouw handen nu ook om je eigen huis onder handen te nemen? Hier lees je over de laatste trends voor baby-en kinderkamers!

Rosanne Buitendijk

Door

19 augustus 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.