Kinderfoto ideeën voor aan de muur

Kinderfoto ideeën voor aan de muur

Heb je ontzettend veel leuke foto's van je kids en je gezin en wil je die graag op een originele manier laten zien? Check dan deze leuke ideeën!

Foto's van het gezin in huis ophangen of neerzetten is altijd leuk, maar het is nog veel leuker om ze op een bijzondere manier te presenteren. Wat dacht je van een foto op hout? Of een foto afgedrukt op aluminium? Check hier een paar toffe ideeën om je foto's mooi weer te geven. 

Kinderfoto ideeen voor aan de muur

De foto's zijn hele leuke en toffe cadeaus die je je kinderen later kan geven en voor hen hele mooie herinneringen aan vroeger. 

Foto op hout

Een foto geprint op hout is een bijzonder product door de houtstructuur die je foto krijgt. In zwart-wit of sepia zie je heel duidelijk de houtnerven door de foto heen en bij een kleurenfoto blijft de helderheid van de foto mooi behouden. Je kan kiezen uit verschillende houtsoorten en formaten zodat er altijd wel eentje bij je foto past.

Foto op glas

Een foto op glas geeft de kleuren ontzettend veel diepte zoals je hierboven kan zien en de afbeelding lijkt wel van het glas te springen. Een praktisch voordeel is dat je de foto eenvoudig kan afnemen met een doek. Nog een voordeel: je foto's kunnen geprint worden op verschillende glasdiktes, dus zelfs als er een bal tegenaan komt, breekt het niet. Je foto's kunnen geprint worden op plexiglas of acrylglas. 

Foto op canvas

Vind je een schilderij wel leuk, maar wil je graag iets persoonlijks? Een foto op canvas is dan een gouden oplossing. Print je mooiste foto uit op een groot doek voor in je woonkamer en je hebt een wel heel bijzonder schilderij om naar te kijken.  

Foto op aluminium

Een foto op aluminium is bij de meeste mensen nog onbekend. Zonde, want een foto op aluminium is echt heel strak en stoer om te zien. Je kan bij de meeste websites kiezen tussen geborsteld of wit aluminium. De geborstelde foto heeft een wat grovere structuur en ziet er iets donkerder uit dan een foto op wit aluminium, waarbij je geen structuur ziet (bovenstaand is een foto op wit aluminium). Deze wanddecoratie geeft echt een bijzondere twist aan je interieur. 

Foto cadeau

Wil je niks aan de muur hangen of zoek je nog iets originelers dan een fotoschilderij? Dan is een fotocadeau misschien een leuk idee. Je hebt mokken, sleutelhangers en muismatten, maar een bijzonder cadeau vonden we de foto op tegels. De tegeltjes zijn waterbestendig en de kleuren blijven mooi fel bij het afdrukken, dus je kan zelfs een hele wand 'bedrukken' met je mooiste foto. 

Daisy van Schaijik

Door

29 maart 2017

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.