De leukste kerstreclames voor kinderen

De leukste kerstreclames voor kinderen

Normaal gesproken klikken we ze weg of gaan we wat te drinken halen als we ze zien: reclames. Ze zijn ontzettend irritant, behalve met Kerst. Dan trekken bedrijven alles uit de kast.

Ieder jaar trekken de grote warenhuizen en merken alles uit de kast om DE reclame voor de kerst te maken. Het Britse warenhuis John Lewis heeft ieder jaar weer succes met de leukste reclames. Maar ook het merk Coca Cola weet elk jaar weer de harten te veroveren met de mooiste kerstreclames. 

Wij hebben de leukste kerstreclames voor kinderen (en stiekem ook een beetje voor volwassenen) op een rij gezet die zeker de moeite waard zijn om te bekijken! Zo kom je direct al in de heerlijke kerstsferen. Hieronder onze top 8 kerstreclames die wij maar niet kunnen vergeten. Welke is jouw favoriet? 

1. Coca Cola - Holidays are coming

2. John Lewis - Man on the Moon

3. Albert Hein Kerstreclame - Papa! 

4. Westjet - Christmas miracle 

 

5. John Lewis - Monty the pinguin

6. Apple Inc

7. Coca Cola - make someone happy 

8. John Lewis - the yourney 

Rosalyn van Houwelingen

Door

10 december 2015

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.