Grimm's houten speelgoed

Grimm's houten speelgoed

We kunnen niet genoeg krijgen van houten speelgoed, en zeker niet van de vrolijk gekleurde puzzels en blokken van Grimm's!

Wij zijn fan van speelgoed dat kinderen uitdaagt en ze prikkelt hun fantasie te gebruiken. Vaak is dat speelgoed dat op het eerste gezicht heel simpel lijkt, maar waar je ontzettend veel dingen mee kunt doen!

Bij ilovespeelgoed.nl spotten we het supertoffe houten speelgoed van Grimm's. De basisvormen zijn heel strak en simpel, en met die hippe kleuren is het een echte musthave voor in de kinderkamer.

Fantasievol houten speelgoed

Het speelgoed van Grimm's is naast leuke decoratie ook heel goed voor de creatieve en motorische ontwikkeling van je kindje. Stapelen, bouwen, op kleur leggen en er verschillende vormen mee maken: met dit speelgoed is het aan je kleine om te bepalen wat ermee gedaan wordt. Het prikkelt de fantasie en stimuleert om letterlijk verder te kijken dan de rand van de puzzel!

Fijn om te weten: de Grimm's producten worden gemaakt van EU-gecertificeerd hout en zijn gekleurd met op water gebaseerde (dus niet-giftige) verf.

Shop de Grimm's

Al enthousiast? Je kunt Grimm's producten bij ilovespeelgoed.nl shoppen vanaf € 10,00. En check zeker even de inspiratiefoto's hieronder om te zien wat je allemaal met Grimm's kunt maken. 

 
Daisy van Schaijik

Door

04 maart 2021

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.