Mummelie! Zachte knuffels in hippe dieren-designs

Mummelie! Zachte knuffels in hippe dieren-designs

Superzachte en warme kussentjes en knuffels in één, dat klinkt goed!

In mijn niet te stoppen speurtocht naar leuke, originele hebbedingetjes voor mijn zoontje stuitte ik opeens op wel iets heel origineels. Mummelie! Zachte knuffels in hippe dieren designs die ook nog eens multi-functioneel zijn. Mijn interesse was gewekt!

Fan van knuffels

Mijn zoontje is dol op dieren en sinds kort kan hij ook eindelijk knuffels waarderen; hij gaat er meteen bovenop liggen en lekker mee `kroelen`.

Wat zijn Mummelies?

Mummelies zijn zachte warmte-kussentjes in de vorm van dierenhoofdjes; een biggetje, beertje en een koalabeertje (mijn favoriet!) Ze hebben lieve oortjes waar je aan kunt friemelen. De warmte knuffeltjes zijn gevuld met biologisch koolzaad en hebben een fijne lavendelgeur. 

Handgemaakt

Het leuke van de kussentjes is dat ze handgemaakt zijn door de eigenaressen zelf; geen enkel product is dus hetzelfde! Naast een warmtekussentje (ideaal voor baby's met krampjes!) kan de Mummelie ook als knuffel of koud kompres worden gebruikt. Voor mijn klauteraar heel fijn, die heeft regelmatig ergens een bult of blauwe plek.

Leuk voor kids, maar ook...

Mummelie is ontstaan bij twee vriendinnen die elkaar al vanaf jongs af aan kennen. Beide hebben kinderen en komen regelmatig bij elkaar op de vloer. Na heel wat ideeën zijn ze uiteindelijk op Mummelie uitgekomen; een kwalitatief en duurzaam Nederlands product, met name gericht op kinderen.

Nieuwe producten

Naast de warmtekussentjes zijn ze druk bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten om hun webshop mee aan te vullen. Zo is er al een spaarpotje in de vorm van een varkentje waar je een persoonlijke tekst op kunt krijten.

Voor een origineel en persoonlijk kraamcadeau zeker een webshop om goed in de gaten te houden!

Stefanie van Houwelingen

Door

04 maart 2021

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.