Kapper na de bevalling?

Kapper na de bevalling?

Even een nieuw kapsel 15 minuten nadat je bevallen bent? Eh.... Serieus? Yup, als je in Amerika woont komt je kapster ook naar je bevalling!

Echt assisteren zal de kapster natuurlijk niet doen (en ja, de slechte grappen van een inknipje geven gingen ook hier de redactie over ;-) ). Maar direct na de bevalling het kapsel helemaal in orde maken, dat doen ze dus wel!

Pas hadden we het nog over social media en de eerste foto na de bevalling wordt in veel gevallen binnen 1 uur al op Facebook en Instagram gezet. Dan moet je er een beetje goed uitzien toch? 

Visagiste na bevalling

Zo denken de Amerikaanse mama's in ieder geval wel. In sommige gevallen komen zelf de styliste of visagiste nog mee zodat de eerste foto perfect is! Of de mannen ook onderhanden genomen worden kunnen we alleen maar raden. Als ze er te uitgeslapen uitzien kun je misschien wel je bedenkingen hebben...

Uitgeslapen en fris

En er uitgeslapen en fris uitzien is vaak ook wat veel vrouwen willen. Net even die wallen weg, dat vogelnest in een toonbare staart of net even een gesprongen adertje uit het zicht. Grappig en bizar is ook dat sommige verpleegsters zelfs een bellijst hebben van kappers en visagisten bij het ziekenhuis in de buurt. 

Alles voor social media

Maarre.... heb je daar echt wel behoefte aan? Is het niet gewoon een verplichting omdat je per se die foto op social media moet zetten? Want zeg nou zelf, een foto zonder tussenkomst van kapper, visagiste of wie dan ook, waar jij en je man samen met de kleine op staan zoals je er toen gewoon uitzag, met wallen, verwarde haren en een gekreukt shirt... dat is wel jullie momentje toch? 

Wat vind jij van deze trend? Mag het ook naar Nederland komen of zeg jij: laat het maar lekker zoals het is? 

Daisy van Schaijik

Door

30 september 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.