Gespot: Kanindocka pop

Gespot: Kanindocka pop

Deze superlieve Kanin dolls zijn mijn favoriet. Ja, het is geïnspireerd op het stijlvolle Zweeds design. Hoe kan het ook anders, de poppen zijn in te gekke designs te verkrijgen en zijn van mooie kwaliteit!

Deze superlieve Kanindocka pop is mijn favoriet. Ook al is mijn dochter nu pas 8 maanden, ik 'moet' toch al wel op pad voor een pop. Laat haar vader het maar niet horen... Hoe dan ook, deze Kanin dolls zien er wel heel gaaf uit.

Ja, het is geïnspireerd op het stijlvolle Zweeds design van Miniroom. Hoe kan het ook anders. De poppen hebben grote ogen, juist de kleintjes vinden dat al heel snel interessant. De stoffen pop is gemaakt van fijn materiaal, waar je kindje urenlang mee kan spelen.

  1. Soft doll Kanin
  2. Soft doll Mae
  3. Soft doll Susy

De leukste kanindocka dolls

Ik denk dat ik nummer 1  voor mijn dochter bestel! Aangezien er best een run is op deze Kanin Doll's, bestel ik er denk ik maar meteen twee. Just in case...

Welke vind jij het leukst?

Sarah Glasbergen

Door

11 september 2018

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.