Cactus varianten voor kids

Cactus varianten voor kids

Geen cactus in huis met de kids? Deze nep cactus varianten kunnen wel!

Voor wie het nog niet heeft meegekregen: de cactus is helemaal hot op het moment! Juist ja, dat plantje dat vroeger bij je oma stond en dat je in allerlei verschillende vormen, kleuren en maten kunt kopen. De stekelplantjes staan tegenwoordig in veel tijdschriften en hippe lunchcafé's. Tijd om de cactus in huis te halen dus. Maar ja, al die scherpe stekels zijn natuurlijk niet ideaal met jonge kids. Wij hebben de oplossing gevonden!

Cactus voor kids

Nu is een cactus een heel makkelijk plantje (1 keer per maand een beetje water geven en that's it). Deze cactus voor kids is helemaal ideaal, hier hoef je namelijk nooit meer naar om te kijken! De vilten plantjes geven je huis een warm en gezellig gevoel zonder dat je last hebt van die scherpe stekels. Kies er een leuke pot bij die in jouw interieur past en klaar!

Tip: leuk om ieder kind een eigen cactus te geven, ze kunnen immers niet doodgaan!

Nog meer cactus

Wil je je huis naast deze schattige nepplantjes nog meer in de cactus sfeer brengen? Dat kan zeker, denk maar eens aan cactus behang, fotolijstjes, kussens, spelletjes en ga zo maar door. Wij hebben nog een aantal hippe en kindvriendelijke cactussen voor je gevonden. Bekijk ze hieronder!

En heb jij al een cactus variant in huis staan? Laat het ons hieronder weten!

Marlon Verhoeven

Door

29 maart 2017

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Reageer!

Wat is jouw mening hierover?

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.