Deze borstel zorgt voor glanzend haar - ook bij je Mini Me

Deze borstel zorgt voor glanzend haar - ook bij je Mini Me

Review van de borstel van Rock & Ruddle. Deze borstel, met zwijnenhaar, belooft dat je glanzend haar krijgt en je baby ook!

Een borstel, wat is daar nu aan. Heb je daar verschil in? Zo keek ik er al een tijdje naar totdat vriendinnen van mij riepen dat ze DE fantastische borstel hadden. Een borstel van Mcpherson, a €120 euro, zorgde bij hen voor glanzende lokken, een gezonde hoofdhuid en minder haarbreuk.

Zoals dat altijd bij mij gaat, laat ik dat even voor wat het is, en af en toe denk ik er over na. En dan opeens is die behoefte er en moet ik zoiets hebben. Alleen €120 euro voor een borstel? Ik kwam deze nog veel leukere variant tegen die ook meteen een leuk design heeft voor je MiniMe. Want ja, dan loop jij met glanzende lokken, maar hoe zit het dan met je kleintje? Hieronder tref je de geweldige designs.

Resultaat

Ik zal geen tel sell verhaal houden, maar ik moet wel zeggen dat ik het idee heb dat deze borstel echt goed is voor je haar. Ik heb echt minder haaruitval en mijn haar glanst! De grote borstel kost € 47,95 en de kleine borstel € 37,95.

 

Sarah Glasbergen

Door

06 augustus 2015

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.