De leukste zwangerschap felicitatie kaartjes

De leukste zwangerschap felicitatie kaartjes

Als je zus, BFF of liefste collega net heeft verteld dat er een baby'tje aankomt, zal ze zéker weten blij worden van een attent felicitatiekaartje. Dit zijn de 8 leukste!

Laatst waren een vriendin en ik op zoek naar leuke 'gefeliciteerd, je bent zwanger!' kaartjes, maar konden we in de winkels niks leuks vinden. Daarom begon ik maar een online speurtocht en de leukste vondsten deel ik natuurlijk met jou. Super leuk om te sturen én te krijgen! 

Leuke zwangerschapskaarten

Zowel leuk om te geven bij een babyshower of gewoon zomaar om iemand te feliciteren met haar zwangerschap! Na een speurtocht op internet is dit een selectie van de meest leuke, grappige en originele kaarten. Het normale kaartenaanbod in de winkel vonden we tegen vallen, maar vaak vind je in concept stores of op markten zoals de Swan Market ook hele leuke varianten. Sla er gelijk een paar in, komt altijd wel een keer van pas! 

  1. Oh So Pretty Party, €1,50
  2. The Birds and the Bees, €1,95
  3. Zoedt, €1,95
  4. Liefde voor Papier, €2,25

  1. Miekinvorm.nl, €1,25
  2. Lizet Beek via Vierjehuis.nl, €1,50
  3. Studio Stationary, €2,25
  4. HipDesign, €2,50

Lees ook: Support je zwangere vriendin - 6 tips!

 

Rosanne Buitendijk

Door

29 maart 2017

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.