Club van relaxte moeders

Club van relaxte moeders

Geen moeder op de wereld is perfect lees daarom dit boek!

Club van relaxte moeders. Je bent (net) moeder en dan... Hoe kun je jezelf blijven? Maar toch wel een relaxte versie van jezelf? Je kunt als moeder niet heksen en geen enkele moeder is perfect. Daarom is het boek Relax Mama een must read! 

Relax Mama!

In dit boek staan zeker 101 tips die je helpen bij het worden van een relaxte moeder. Elsbeth heeft dit heerlijke boek geschreven. Het is nuchter en down to earth, precies waar wij van houden! Even een korte samenvatting van Relax Mama!

Als je net moeder bent geworden staat de hele wereld op zijn kop. Hoe fijn zou het zijn als je af en toe dat stressventiel zou kunnen opendraaien. Nou, vanaf nu kan dat! Met de 101 tips en inzichten uit dit boek kun je de hele wereld aan: 'Slapen is het nieuwe seksen', 'Die andere moeders doen ook maar wat' en 'Ga die dansvloer op'. De boog kan tenslotte niet altijd gespannen zijn. Relax mama!

De club van relaxte moeders op Facebook

Na het boek stopt het nog niet. Elsbeth heeft namelijk ook een club op Facebook opgericht. Ja een club van relaxte moeders! De tweede druk van Relax Mama! ligt nu in de winkels voor €14,95. 

Sarah Glasbergen

Door

20 januari 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.