De liefste videos van baby's en dieren

De liefste videos van baby's en dieren

We kunnen niet genoeg krijgen van de leuke videos van baby's en hun huisdieren. Bekijk onze selectie van meest schattige videos!

Kinderen en huisdieren zijn een hele lieve combinatie: ze spelen samen, knuffelen samen en halen samen kattekwaad uit. Onderstaande video's zijn zo lief dat we het niet konden laten om ze nog even met je te delen. Welke video is jouw favoriet?

Hond steelt speelgoed van baby

Deze hond vindt het speelgoed van de kleine wel erg leuk, maar krijgt toch spijt als hij het gehuil hoort. 

kat kalmeert baby

Huisdieren kunnen ook ontzettend goed voor je kleine zorgen. Wat dacht je van deze lieve kat, die heel voorzichtig zijn pootje op het hoofd van de kleine legt om hem te kalmeren? Lief!

Omgekeerde wereld

Normaal gesproken gooi jij de bal en gaat je huisdier erachteraan toch? In deze grappige video juist niet. De kat vermaakt zich prima door het balletje iedere keer op de grond te gooien voor de kleine. 

Koekjes stelen

Dit konijn vindt de cracker er toch wel heel lekker uit zien... Nou, dan neem je het toch gewoon mee? De kleine kan niet anders dan verbaasd kijken als de cracker ineens verdwenen is. 

Bal gooien

Je kan natuurlijk ook de bal brengen en dan gewoon wachten tot de kleine het loslaat voor je er als een gek achteraan gaat rennen. Deze hond leert de baby al heel jong om de bal te gooien. En ze vinden het alle twee geweldig!

Welke video is jouw favoriet?

Redactie MiniMe.nl

Door

21 januari 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.