Luiertas kopen - onze 5 favorieten

Luiertas kopen - onze 5 favorieten

Bij het kopen van een luiertas komt nog best wat kijken. Daarom tips voor jouw zoektocht naar een luiertas!

Ben je op zoek naar een toffe luiertas? Dat kan moeilijker zijn dan je denkt. In veel winkels kom je niet verder dan wat treurige plastic gevallen met tuttige patronen, niet echt iets waar je mee gezien wil worden. Dat kan anders! Wij zochten de hipste luiertassen uit zodat jij er ook als mama gewoon fashionable bijloopt.

Wat voor luiertas kopen?

Welke luiertas is echt iets voor jou? Denk goed na over de kleur en het design van je luiertas, je moet er tenslotte dagelijks mee op pad. Enne... het is voor je vent misschien ook wel fijn als hij niet met zo'n truttig plastic ding hoeft te lopen. Een algemene kleur zoals grijs is dan een aanrader. Zwarte en bruine tassen staan ook goed bij de meeste outfits. Stel jezelf ook de vraag: is dit een tas die ik ook zou kopen als het geen luiertas was? 

Wat zit er in de luiertas 

Is een luiertas echt nodig? Soms gebruiken mama's alternatieven, maar zo'n luiertas is wel erg handig. Er kan veel in en de tassen zijn overzichtelijk ingedeeld met verschillende vakjes. Wil je weten wat er allemaal in deze tas hoort te zitten als je goed voorbereid de deur uit wil? Bekijk dan onze luiertas-checklist!  

Luiertas kopen - onze 6 favorieten

Wij hebben een aantal luiertassen voor je uitgezocht die echt hip en trendy zijn. De tassen zijn aan de prijzige kant, maar zeg nou zelf: deze tassen kan je na de babytijd ook nog prima gebruiken. Doe hieronder inspiratie op voor luiertassen waar je mee gezien mag worden!  

 
 
Redactie MiniMe.nl

Door

12 juni 2017

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.