Driejarig meisje doet Taekwondo: te lief!

Driejarig meisje doet Taekwondo: te lief!

Deze driejarige peuter Sophie laat in deze video zien dat ze al aardig op weg is met behulp van haar Taekwondo training.

Iedere ouder hoopt een zelfverzekerd, mentaal sterk en gezond kind op te voeden. De driejarige Sophie laat in deze video zien dat ze al aardig op weg is met behulp van haar Taekwondo training. De kleine student herhaalt met de meest schattige stem de krachtige zinnen die haar trainer voorzegt. Ze laat hiermee zien dat ze niet alleen om op te eten is, maar ook heel sterk in haar schoenen staat.

Het ontwikkelen van zelfrespect, eer, discipline en zelfvertrouwen zijn heel belangrijk voor een kind en ze kunnen dit op verschillende manieren leren. Zo kan onder andere sport helpen bij deze persoonlijke ontwikkeling. Dat laat dit meisje dan ook duidelijk zien wanneer ze de woorden: 'Ik zal mezelf op een positieve manier ontwikkelen en ik zal alles wat mijn groei kan verkleinen ontwijken'.

Go for it Sophie! 

Redactie MiniMe.nl

Door

30 september 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.