Mooi: vader wordt opa en reageert heel emotioneel

Mooi: vader wordt opa en reageert heel emotioneel

De vrouw in deze video vertelt haar vader dat ze in verwachting is en hij opa wordt. Deze reactie had zij nooit verwacht!

Wanneer je vertelt dat je zwanger bent hoop je natuurlijk op de meest positieve reacties ever! Bij sommige mensen heb je al een idee hoe ze zullen reageren, omdat je ze al zolang kent. De vrouw in deze video vertelt haar vader dat ze in verwachting is. Ze had van tevoren wel verwacht dat hij emotioneel zou worden, maar zo'n mooie reactie...

De vrouw geeft haar vader een speen met een kaartje waarop: "Hatching November 17th 2014" (Op 17 november verwacht) staat. De man heeft in eerste instantie niet door wat zijn dochter wil zeggen met het cadeau, maar wanneer het tot hem doordringt, schiet hij vol. De vader is zo blij om opa te worden en kan het echt niet geloven. Echt, zo'n oprechte reactie zou je toch van iedereen wel willen?

Redactie MiniMe.nl

Door

30 september 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.