Ondeugende dingen die kinderen doen (video's)

Ondeugende dingen die kinderen doen (video's)

Kinderen zijn onvoorspelbaar, dat wist je wel. En dan kan je maar beter de camera bij de hand hebben om het resultaat te filmen...

Moeder zijn is geweldig, maar soms... Je kinderen weten je altijd weer te ehh... verrassen? Is het een tijdlang muisstil (hmm, verdacht) en als je dan gaat kijken, zie je dat de hele muur vol is getekend. En met het liefste gezicht zegt je kleine Rembrandt: 'Mooi hè mama!' Dit is dan ook één van de 5 ondeugende dingen die kinderen doen en waar ze je compleet mee verrassen.

Babycrème

Een grote pot Sudocrem op de kast voor het geval je kleine luieruitslag heeft. Heel handig, behalve wanneer je kind de pot heeft ontdekt en erachter is gekomen dat je het echt overal op kan smeren. De jongen in de onderstaande video verrast zijn vader met een 'Sudotastisch' cadeau. Dat wordt voor dit gezin de crème voortaan op een veiligere plek bewaren...

Creatief met verf

Houdt je kind van tekenen, kleuren en verven? Heb jij ook een mini-Picasso in huis? Dan herken je de volgende situatie vast en zeker. Deze twee jongens hebben bij het verven niet alleen het papier besmeurd, maar ook elkaar. De vader van de twee ondervraagt ze en de broertjes proberen op een slimme manier onder een straf uit te komen. Gelukkig voor de deugnieten vindt hun vader het toch wel grappig en kan hij zijn lach dan ook niet meer inhouden.

 

Make-up

Ben jij een make-up fan en heb je altijd wel je favoriete lippenstift in je tas? Houd het dan uit de buurt van je kinderen, want niets is leuker dan met mama's make-up spelen. Deze jongen heeft mama's lippenstift te pakken gekregen en probeert om net zoals mama te stiften. Nou dat gaat eh, best wel goed?

Groot kunstwerk

Tekenen kan overal, vooral als het aan de kinderen ligt. Je hele huis kan zo in een groot schilderij zijn veranderd als je even niet oplet en je je kleine alleen laat met wat kleurpotloden, krijtjes of stiften. Het meisje in de onderstaande video heeft overal getekend: op de muur, de vloer en zelfs op haar handen, echt niks was meer veilig. Maar na het maken van haar grote kunstwerk maakt ze alles wel weer helemaal zelf schoon.

Heb jij ook zulke ondeugende kinderen? Wij horen/zien het graag!

Redactie MiniMe.nl

Door

03 mei 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.