Baby leggings: musthaves!

Baby leggings: musthaves!

Gevoel voor mode en wil je een stylish verantwoorde look voor je kleine? Bekijk deze te leuke baby leggings!

Met al die leuke adresjes om de laatste babymode te shoppen kan het zo maar gebeuren dat je kleine er leuker uitziet dan jij! Steeds meer moeders richten ook labels of winkels op en showen hun laatste creaties en looks op Instagram en Etsy. Onderstaande baby leggings komen van die toffe mama's met gevoel voor mode. 

'Oh, die trui wil ik ook voor m'n kleine! En die schoenen dan, te leuk!' Soms komen er te gekke foto's voorbij van fashionable mama's en hun kids, met items die je maar wat graag zou willen hebben. Alleen... de winkels?! Gelukkig geven de mama's steeds vaker aan waar ze die leuke trui of beanie vandaan hebben, maar wij helpen je ook graag een handje.

Baby leggings

In dit artikel focussen we ons alleen op de baby leggings. Je hebt er tegenwoordig zoooveel dat het lastig is die leuke shops ertussenuit te pikken. We hebben een aantal shops langs opgezocht waarvan wij vinden dat die zeker een plekje verdienen in je kledingkast. Doe hier inspiratie op voor leuke baby leggings met print, of koop ze direct via de credits die naar de websites leiden. Veel shopplezier!

 

 

 

 

Daisy van Schaijik

Door

20 januari 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.