Zeggen dat je zwanger bent doe je zo! (toffe video's!)

Waarom zou je zwangerschapsaankondiging niet spectaculair kunnen zijn? Bekijk de onderstaande video's en laat je inspireren voor een leuke, spectaculaire of grappige zwangerschapsaankondiging.

Je hebt een zwangerschapstest gedaan en je bent zwanger. Geweldig nieuws natuurlijk en het leukste is dan ook om het goede nieuws met familie, vrienden of zelfs je partner te delen. Nu kan je heel gemakkelijk "Hey, ik ben zwanger" zeggen maar waarom zou je het simpel houden als het ook op een originele manier kan? Bekijk de onderstaande video's en laat je inspireren voor een leuke, spectaculaire of grappige zwangerschapsaankondiging.

Muzikale aankondiging

Vind je 'Happy' van Pharrel Williams helemaal te gek of 'Baby' van Justin Bieber? Komt dat dan even goed uit! Deze hits kan je namelijk prima gebruiken om je zwangerschap aan te kondigen. Maak een leuke cover van het nummer, een leuke clip erbij en klaar! Bekijk hieronder hoe anderen je voor gingen.

Happy- Pharrel Williams

Baby- Justin Bieber

Gebruik je favoriete serie

Ook als je enorme fan bent van de serie 'Friends' of 'Fresh prince of Bel-Air' kan je dit gebruiken voor je een leuke zwangerschapsaankondiging. Het onderstaande stel maakte een leuke parodie van de 'Fresh prince of Bel-Air' om te vertellen dat er een baby op komst is.

Verras je man

Ben je op zoek naar een leuke manier om je partner te vertellen dat je zwanger bent? Let dan zeker op! Deze vrouw verrast haar man op een wel heel originele manier. Terwijl ze samen een foto maken, houdt ze een muts met 'Baby' erop omhoog. Wanneer de man door heeft wat zijn vrouw duidelijk wilt maken, is reactie onvergetelijk en hartstikke lief.

Verras je kinderen

Heb je al kinderen dan mag je die natuurlijk niet vergeten. Vertellen dat ze een broertje of zusje krijgen kan dan ook hier op een hele leuke manier. De moeder in de onderstaande video heeft op een cake "grote zus" laten zetten en gaf deze aan haar kinderen.

Neem je familie in de maling

Waarom zou je zelf geen lol kunnen hebben in het aankondigen dat je zwanger bent? Dat dacht dit stelletje nou ook. Ze deden alsof ze een foto maakten en in plaats van "Say Cheese" lieten ze iedereen "Katharine is pregnant" zeggen. Leuke verrassing toch?! Het leukste hieraan is dat ze dit niet één keer deden, maar bij heel de familie.

game-on!

Dit vonden we ook een heel orginele zwangerschapsaankondiging. Deze ouders maakten een heel professioneel filmpje waarin ze een old school videogame aan het spelen zijn. Wie wordt de tweede speler? 

Sloooow-motion

Of je zegt gewoon niks, maar geeft mensen een bord en filmt hun reacties als ze het bord omdraaien. Het is al helemaal leuk als je de reacties in slow-motion filmt. 

Redactie MiniMe.nl

Door

20 januari 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.