Mini superhelden - leuke fotoshoot!

Mini superhelden - leuke fotoshoot!

Deze jongens zijn net echte superhelden! Supertof dus om verkleed te gaan als je favoriete superheld!

Creatieve fotoshoots met kids, wij zijn er fan van! Er zijn ontzettend veel creatieve fotoshoots met toffe thema's waarin kinderen de hoofdrol spelen. Zo hebben wij al een aantal Disney prinsessen shoots gespot, maar de jongens mogen natuurlijk niet ontbreken. Daarom presenteren wij: de mini superhelden!

Iron Man, Captain America, Superman, Spiderman en Captain Jack Sparrow zijn grote helden van veel jongens. Supertof dus om verkleed te gaan als je favoriete superheld! Met behulp van professionele fotografen kregen deze kids het voor elkaar om voor even een echte superheld te zijn.

Iron Man

Met zijn boven-menselijke kracht, levensduur en snelheid is Iron Man onverslaanbaar. Deze kleine Iron Man weet zo te zien hoe hij zijn krachten moet gebruiken!

Jack Sparrow

Deze kleine kapitein heeft zijn eiland sneller verovert dan de echte Jack Sparrow! Wat een stoere kapitein.

Superman

Natuurlijk kan Clark Kent niet ontbreken in deze reeks van superhelden. En dit is misschien wel de meest schattige versie. 

Superman en Captain Sparrow

Spiderman

Spiderman zwiept alle kanten op in de grote stad aan zijn spinnendraad, opzoek naar slechteriken om die aan te pakken... Wat een held!

Batman en Robin

Het dreamteam onder de superhelden: Batman en Robin! Zij aan zij strijden deze helden tegen al het kwade dat op hun pad komt.

Zoë Montijn

Door

30 september 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.