Gespot: Blooming Bath

Gespot: Blooming Bath

Zoek je nog een leuke accessoire voor bij het badderen van je baby? Doe je baby in bad met de Blooming Bath!

Houd je baby niet van badderen? Of vind je het lastig om je baby tegelijkertijd te wassen en vast te houden? Voor dit probleem is er een superleuke oplossing gekomen: de Blooming Bath!

De Blooming Bath is een soort kussen in de vorm van een mooie bloem. Sommige mensen wassen hun baby in de wasbak, omdat dit 'badje' het perfecte baby-formaat heeft. Alleen zit het niet erg comfortabel voor de baby, vooral niet als je baby nog niet zelfstandig rechtop kan zitten. Dit kussen is speciaal ontworpen om in de wasbak gelegd te worden, zodat de baby lekker kan liggen terwijl jij een bad geeft.

Gebruik Blooming Bath

Blooming Bath is heel gemakkelijk te gebruiken. Na dat je je baby hebt gewassen kun je het kussen makkelijk uitwringen en gewoon laten drogen of in de wasdroger doen. Nu zal je misschien denken: ik was die kleine nooit in de wasbak! Logisch ook, de meeste (Nederlandse) ouders wassen hun baby eigenlijk gewoon in een badje. De Blooming Bath hoef je dan ook niet perse alleen in de wasbak te gebruiken. Het kan ook makkelijk in bad gebruikt worden, wat het badderen voor de baby nog leuker en comfortabeler maakt!

Zacht materiaal

Het zachte materiaal van de Blooming Bath maakt het voor je baby extra prettig om in bad te gaan. En dat maakt het ook meteen leuker voor jou! Zo kun je makkelijker met je baby in bad spelen, zonder dan je bang hoeft te zijn dat de kleine omvalt.

Was jij je baby in de gootsteen of in een babybadje? En zou jij het handig vinden om gebruik te maken van de Blooming Bath?

Zoë Montijn

Door

20 januari 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.