Zieke jongetje verkleed als superheld

Zieke jongetje verkleed als superheld

De dappere Harley verkleedt zich iedere keer als Ninja Turtle tijdens zijn behandeling. Een echte mini superheld!

Ieder kind verkleed zich maar wat graag: superhelden, dieren, piraten en prinsessen zijn ontzettend populair. Kids trekken hun mooiste verkleedkleding uit de kast voor carnaval, kinderfeestjes en de toneelstukjes bij oma. Dit dappere jongetje verkleed zichzelf echter als mini superheld voor een heel andere reden...

Harley is namelijk ernstig ziek. Dit vijf-jarige jongetje is getroffen door nierkanker en moet een lange serie aan chemokuren ondergaan. Om de chemokuren wat 'leuker' te maken, verkleed hij zich steeds als Ninja Turtle, waardoor hij een échte superheld wordt.

Ninja turtle

De afgelopen maanden moest Harley maar liefs 14 behandelingen ondergaan, maar zijn moeder vertelde aan de Daily Mail dat Harley nog geen enkele keer geklaagd heeft over de behandelingen.

"Zelfs het litteken op zijn buik bestempeld hij als positief door het zijn piratenlitteken te noemen. Het is ongelofelijk hoe een klein jongetje zo dapper kan zijn."

Little stars award

De moed van Harley werd niet alleen opgemerkt door zijn familie en artsen. Het dappere jongetje kreeg zelfs de "Little Stars Award" van het kankeronderzoekscentrum van Groot-Brittannië. Echt een kind om trots op te zijn!

Bron: AD

Zoë Montijn

Door

30 september 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.