Fashion Walhalla winterkleding

Fashion Walhalla winterkleding

Nog een nieuwe garderobe nodig? Wij tippen: de nieuwe wintercollectie van Fashion Walhalla.

Na de drukte van de feestdagen is het tijd om lekker te ontspannen en nog te genieten van de laatste (verplichte) vrije dagen. Fashion Walhalla heeft een leuke collectie aan kleding, tassen en accessoires waarmee jij stijlvol het nieuwe jaar in kan gaan!

Zit je toch nog in de feestelijke sferen van de kerst en oud & nieuw en wil je niet alleen maar in je relax-kloffie rond lopen? Met deze warme en fashionable outfit zie jij ook na de feestdagen er goed uit.

Lekker comfortabel

Deze leuke en comfortabele look is perfect voor de laatste winterweken! Vooral door deze warme nep bontjas. Combineer het met een jeans, stoere laarsjes en leuke accessoires. Om wat kleur te geven aan de donkere dagen na de vrolijke feestdagen is het leuk om een gekleurde blouse met print erbij te dragen. Zo knal je het nieuwe jaar in met een top outfit. Shop hier de items:

  1. (Nep)bontjasje, Fashion Walhalla, € 54,95
  2. Enkellaarsjes, V&D, € 79,99
  3. Zilverkleurige armband, Fashion Walhalla, € 15,95
  4. Tas, V&D, € 69,99
  5. Zilverkleurig horloge, Fashion Walhalla, € 19,95
  6. Blouse, Fashion Walhalla, € 39,95
  7. Jeans, Fashion Walhalla, € 44,95 
Zoë Montijn

Door

20 januari 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.