Gratis zwangerbox en babybox aanvragen | Hier vind je ze!

Een zwangerbox of babybox is een doos gevuld met allerlei leuke en handige babyspullen en dat vaak helemaal gratis! Wij zetten ze op een rij voor je.

Een baby krijgen en verzorgen kost geld. Veel geld. Denk aan alle verzorgingsspullen, spenen, speelgoed, kleren... En dan hebben we het nog niet eens over de babykamer en de toekomstplannen als school en studie voor je kind gehad! Gelukkig is er voor alle aanstaande of pas geworden moeders een zwanger- of babydoos.

Zo'n zwangerbox of babybox is een doos gevuld met allerlei leuke en handige babyspullen. Een zwanger- of babybox bevat natuurlijk niet alleen maar spullen voor de baby, maar ook een aantal leuke dingen voor (aanstaande) moeders! Het mooie ervan: de meeste van deze dozen zijn helemaal gratis!

Zwangere vrouw met hand op buik

Waarom een zwangerdoos en babydoos?

Eigenlijk hebben we al meerdere redenen gegeven waarom je een zwangerschapsdoos of een babydoos zou kunnen bestellen. Een baby hebben kost al genoeg geld én de dozen zijn gratis te bestellen. Deze boxen dragen ook een beetje bij aan de voorpret van het krijgen van een baby. Met al die leuke babyspullen kun je al helemaal niet wachten tot die kleine er eindelijk is! Omdat er allerlei boxen zijn van verschillende merken en winkels, hebben wij ze voor jou op een rijtje gezet.

Inhoud zwangerbox en babybox

Er zijn heel wat verschillende zwanger- en babyboxen verkrijgbaar. Voor de een moet je  betalen, de andere zijn helemaal gratis. In dit artikel staan alleen de boxen die geheel gratis zijn. Het enige wat je op moet geven, zijn je naam en adresgegevens en natuurlijk de uitgerekende datum van je kleine.

Ouders van Nu Zwanger- en Babybox

De Ouders van Nu Zwanger- en Babybox bevat onder andere verschillende tijdschriften: Magazine Ouders van Nu, Ouders van Nu Zwanger Special en Kek Mama. Naast handige producten krijg je ook verschillende kortingsbonnen en speciale aanbiedingen. Voor de verzorging van je baby zitten er ook leuke dingen in: een Difrax-speentje, Davitamon vitaminepillen, billendoekjes en een coupon om een gratis product op te halen bij Albert Heijn. In de babybox zitten weer andere spullen: een potje Sudocrem, luiersample, groentehapje van Albert Heijn en een coupon om een gratis product op de halen bij Albert Heijn..

>> Vraag gratis de Ouders van Nu Zwanger- en Babybox aan

De Blije Doos / cadeaupakket van WIJ

De Blije Doos is een zwangerbox van WIJ en Prénatal. Deze doos bevat onder andere producten van Pampers, Philips Avent, Sudocrem, Prénatal en diverse kortingsbonnen. Ook krijg je het magazine WIJ tijdens je zwangerschap tot één jaar na de geboorte en een gratis mutsje met naam van je kindje na de geboorte! Na inschrijving op de site krijgt je het magazine WIJ thuisgestuurd en ontvang je per e-mail een ophaalbericht om de blije doos op te halen bij een Prénatal-filiaal naar keuze.

>> Vraag gratis de blije doos van WIJ en Prénatal aan

Kruidvat Jouw Blije Baby Voordeel

Kruidvat heeft speciaal voor aanstaande moeders een tas ontworpen die gevuld kan worden met de gratis babyproducten die Kruidvat weggeeft. Dit pakket bevat Newborn luiers, baby 2 in 1 wasgel, lotiondoekjes en leuke stickers! De tas kun je online aanvragen.

>> Vraag de Kruidvat Blije Baby Voordeel tas aan

Zwangerbox van Kruidvat

PLUS Kiekeboebox

Is je kindje maximaal twee maanden oud? Dan ontvang je van PLUS gratis de Kiekeboebox. Deze box zit vol met handige babyproducten ter waarde van €40. De box bevat onder andere luiers, babydoekjes, babyvoeding en wasmiddel. Ook zitten er verschillende waardebonnen voor producten van PLUS in de box. Zo kun je later nog altijd andere gratis producten ophalen!

>> Vraag gratis de PLUS Kiekeboebox aan

Zwangerbox van Plus

Hoogvliet Welkom op de Wereld-pakket

Ook bij de Hoogvliet kun je op vertoon van het originele geboortekaartje een babypakket ophalen of je online aanmelden. Dit pakket bevat babyproducten, een lieve knuffel en meer babycadeaus. De babydoos heeft een waarde van €30. Dat is nog eens leuk, toch?

>> Vraag gratis het Hoogvliet Welkom op de Wereld-pakket aan

Hoogvliet Welkom op de Wereld-pakket

Baby-Dump gratis cadeaupakket

Baby-Dump heeft een superleuk cadeaupakket voor aanstaande papa's en mama's met daarin allerlei leuke en handige spulletjes voor je baby. Wanneer je deze bon ingevuld meeneemt naar een filiaal, krijg je het pakket helemaal gratis mee.

>> Vul dit formulier in voor het cadeaupakket van Baby-Dump

Cadeaupakket Baby-Dump

Redactie MiniMe.nl

Door

30 juni 2021

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.