Gespot: Aston Martin kinderwagen

Gespot: Aston Martin kinderwagen

Deze kinderwagen laat je baby nu al rondrijden in luxe en comfort voor die zelf ook maar een speelgoedauto heeft aangeraakt!

Wil je je baby comfortabel en in stijl meenemen voor een wandeling? De luxueuze autofabrikant Aston Martin heeft een heuse superstroller ontworpen in samenwerking met Silver Cross. Deze kinderwagen laat je baby nu al rondrijden in luxe en comfort voor die zelf ook maar een speelgoedauto heeft aangeraakt! 

De superstroller is uitgerust met lichtmetalen velgen, heeft details van echt leer (hetzelfde leer als in de Aston Martin) en een zilveren plaatje met 007 op het frame. De link met onze favoriete geheim agent is dus snel gelegd. De kosten voor deze Baby Bond-super stroller? Maar liefs 3000,- dollar.

Unieke kinderwagen

Ja ja, drieduizend! Er zijn maar 800 van deze kinderwagens gemaakt, dus uniek is het zeker. Wij vinden het een beetje (en dat is zacht uitgedrukt) overdreven om zo'n enorm bedrag te betalen voor een kinderwagen die er alleen maar mooi uitziet, want extra functies (verschoonrobot, wiegfunctie en ingebouwde radio met de laatste babymuziek iemand?) heeft deze superstroller helaas niet.

Goede kinderwagen belangrijk

Het is zeker belangrijk om een goede kinderwagen te hebben, niet alleen voor je baby maar ook voor jezelf. Jij moet er tenslotte achter lopen dus comfort is ook belangrijk voor jou. En ja, we geven toe dat het extra leuk is als de kinderwagen er hip uit ziet, maar gelukkig heb je genoeg goedkopere stijlvolle varianten (denk aan Bugaboo, Maxi-Cosi, Koelstra, Chicco en eigenlijk bijna ieder ander merk!).

Wat vind jij belangrijker? Comfort of stijl? En hoeveel ben jij bereid uit te geven aan een kinderwagen?

Zoë Montijn

Door

20 januari 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.