Bambooz

Bambooz

Ecologische en fair trade kinderkleding van diverse bekende merken als Frugi, Kidscase en Smafolk. Hippe en verantwoorde kinderkleding, te gek!

Bambooz laat zien dat verantwoorde kinderkleding ook heel trendy kan zijn! Verantwoord betekend in dit geval dat werknemers een reëel salaris hebben gekregen voor het maken van de kleding. Fijn om te weten als je aan het shoppen bent!

Bambooz verkoopt alleen ecologische en fair trade kinderkleding van diverse bekende merken als Frugi, Kidscase en Smafolk. Oprichtster Diana heeft het altijd al leuk gevonden om voor haarzelf en haar dochters op zoek te gaan naar hippe, verantwoorde kleding, maar kon dit heel moeilijk vinden. Daarom heeft ze Bambooz opgericht, om alle ecologisch verantwoorde en fair trade kleding onder één dak aan te bieden.

De naam Bambooz is afgeleid van het bamboetextiel, waar veel van de kleding dat op Bambooz wordt aangeboden van is gemaakt. Je hebt al kleding vanaf maat 56. Leuk weetje: Ouders die kleding kopen bij Bambooz geven hun kinderen niet alleen mooie kleding om te dragen, maar geven door hun aankoop ook een bijdrage aan een aantal goede kinderdoelen. Bambooz schenkt hier elk half jaar een bedrag aan. Neem snel zelf een kijkje in de webshop! www.bambooz.nl 

Redactie MiniMe.nl

Door

20 januari 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.