Imps&Elfs

Imps&Elfs

Ze zijn trots op hun jeans met lekkere pasvormen, maar de rest van het label mag zeker niet vergeten worden!

Imps&Elfs staat voor verrassende kleding gemaakt van de nieuwste materialen. Ze zijn trots op hun jeans met lekkere pasvormen, maar de rest van het label mag zeker niet vergeten worden!

Felgroene truien met opdruk, knalrode pyjama's maar ook zachtroze onesies en donkerblauwe tricot-broeken; Imps&Elfs heeft het allemaal. De collectie is zeer uitgebreid en veel items kan je met elkaar combineren.

Collecties Imps & Elfs

In de webshop van Imps&Elfs hebben ze verschillende collecties met natuurlijk de jeans, maar ook onesies, shirts, tunieken en aansluitende vesten. De beschikbare maten staan per kledingstuk duidelijk aangegeven (vanaf maat 50).

Kinderkamer accessoires

En heb je de afdeling met kinderkameraccessoires al gezien? Ook leuk om te zien is dat Imps&Elfs ruimte heeft gemaakt in de shop om andere merken aan te bieden. Kijk snel in de shop om te zien wie hun 'friends' zijn: http://shop.imps-elfs.nl/ 

 
 
Redactie MiniMe.nl

Door

20 januari 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.