Beanie voor baby: cool!

Beanie voor baby: cool!

Een leuke beanie voor je baby? Waarom niet? Bekijk leuke adressen voor beanies voor je baby hier.

Een beanie voor je baby? Dat beanies bij volwassenen steeds populairder worden wist je waarschijnlijk wel, maar beanies voor je baby? Ja! En het blijft niet bij gewone beanies in effen kleuren, er is van alles mogelijk. 

Beanies voor baby's zijn natuurlijk op maat gemaakt voor het kleinere hoofd van je kind. Dit hoeft echter niet te betekenen dat je een beanie maar voor een paar maanden koopt. Het leuke is namelijk dat veel beanies met je kind 'meegroeien'. Zo kan je de beanies ook nog opzetten als je kind een peuter en kleuter is.

Beanie voor baby: verschillende soorten

Misschien wist je nog niet eens dat er beanies voor je baby bestonden, maar er zijn heel veel soorten om uit te kiezen. Van korte mutsen met emblemen en logo's tot beanies met een kleine cap, het is allemaal verkrijgbaar. Of wat dacht je van een leuke beanie in dierenstijl? En dan dacht je dat je kind niet nog schattiger of stoerder kon worden... Er zijn beanies voor jongens en meiden, met bijpassende sokken of onderbroek en met een dekentje eraan vast genaaid. You name it, they got it! 

 

Waar beanie kopen?

Bij winkels als Melondipity en Slouchheadwear hebben ze een uitgebreide collectie beanies voor baby's, maar ook Etsydebijenkorf en Bol.com hebben een groot assortiment toffe mutsen. Bekijk onze favoriete items hieronder voor inspiratie!

Beanie pijlpatroon, littlesubtlearrow

Beanie blauwe hertjes, LittleBimbo.

Beanie donkerblauw met logo, Bijenkorf.

Beanie gestreept zwart wit, Bijenkorf.

Beanie pijlen gekleurd, littlesubtlearrow.

Beanie tekst Love, RED baby love RED.

Daisy van Schaijik

Door

20 januari 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.