Gespot: meegroeibed Leander

Gespot: meegroeibed Leander

Handig z'n meegroeibed! Om die snelle groei van kids in de eerste paar jaar bij te houden ontwikkelde Leander een meegroeibed.

Je zal er versteld van staan hoe snel je baby zal groeien. Kleding, speelgoed maar ook meubels moet je om de zoveel tijd vervangen. Van een wieg naar een bed, en van een bed naar een groter bed. 

Dit meegroeibed kan je gebruiken vanaf de geboorte tot je kind zelfstandig in bed kan klimmen. Het idee achter het ontwerp is dat het bed wel constant mee zal veranderen, maar in principe hetzelfde blijft. Op die manier hoeven kinderen niet iedere keer te wennen aan iets 'vreemds' en nieuws in hun kamer maar verandert hun vertrouwde bed gewoon iedere keer een beetje.

Meegroeibed Leander 5 in 1

Het bed is eigenlijk 5 verschillende meubelstukken in 1:

  • een hoge wieg zodat je makkelijk bij je baby kan,
  • een laag ledikant zodat je kind niet over de reling heen kan klimmen,
  • een laag bed waar je kind zelf in kan klimmen met hoge reling,
  • een bed zonder reling en
  • een verlengd bed (150 cm) voor grotere kinderen.

Het verlengstuk voor het matras krijg je direct bij aankoop. Het meegroeibed is in 3 kleuren beschikbaar: witte wassing, wit en walnoot en heeft ook een aantal accessoires zoals de bumper en de veiligheidsrail. Praktisch aan het bed zijn de ronde vormen, waardoor het niet veel ruimte inneemt in de slaapkamer. Meer ruimte om te spelen dus!

Voor meer informatie: www.leander.com 

Daisy van Schaijik

Door

20 januari 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.