Snel zwanger worden

Snel zwanger worden

Kan je niet meer wachten om zwanger te worden, lees hier een aantal tips!

Snel zwanger worden? Hoe pak je dat aan? Als de keuze is gemaakt dat jullie voor een kind willen gaan, dan kun je vaak niet meer wachten. Liever gister dan vandaag ben je zwanger. Wij geven hier tips hoe je snel zwanger kunt worden.

Wanneer ben je vruchtbaar?

Als je snel zwanger wilt worden is het erg belangrijk dat je weet wanneer je vruchtbaar bent. Je hebt maar een paar vruchtbare dagen per maand en als je weet wanneer die dagen zijn kun je daar op inspringen! Wil je berekenen wanneer je vruchtbaar bent, lees dan zeker even ons artikel over de vruchtbare periode berekenen.

Wees er niet teveel mee bezig

Het is lastiger dan je denkt. Als jullie eenmaal de keus hebben gemaakt, wil je er eigenlijk ook graag voor gaan. Probeer het los te laten en gewoon nu volop te genieten van jullie leven! Vaak blijkt wanneer je het los laat het vanzelf goed komt. Dat je even uitrekent wanneer je vruchtbare periode is, dat is prima, maar probeer het vervolgens los te laten!

Voorkom stress

Stress is erg slecht voor je hormoonhuishouding en dus ook als je zwanger wilt worden. Zorg dat je goed in je vel zit. En probeer stress te voorkomen.

Voeding is ontzettend belangrijk

Dit heeft ook weer met je hormoonhuishouding te maken. We hebben heel veel artikelen op MiniMe.nl staan die gaan over voeding en zwanger worden. Lees deze eens rustig door!

Sport als je snel zwanger wilt worden

Het is belangrijk dat je gezond bent! Sporten is daar een belangrijk onderdeel in. Zorg dat je voldoende lichaamsbeweging krijgt. Intensief sporten is minder goed, maar dertig minuten per dag bewegen perfect!

Goed gewicht

Als je overgewicht hebt is het moeilijk om zwanger te worden. Dat is ook het geval bij ondergewicht. Ook over dit onderwerp hebben we een heel item geschreven: Overgewicht en zwanger worden.

Yoga

Er zijn verschillende onderzoeken geweest waarin ze vertellen dat yoga je vruchtbaarheid kan bevorderen. Het is belangrijk dat je goed in je vel zit en zo min mogelijk stress hebt. Yoga kan je daarbij helpen.

Het juiste standje om zwanger te worden

Er gaan allerlei geruchten wat het beste standje is om zwanger te worden. Dit zijn vaak geruchten en niet gebaseerd op enig onderzoek. Het is wel handig als het sperma in je blijft. Dus als je staand vrijt is het wat lastig (zwaartekracht he).

Blijf liggen na de seks

De meeste vrouwen rennen naar het toilet. Dat is niet handig. Probeer gewoon nog een paar minuten te blijven liggen.

Redactie MiniMe.nl

Door

20 januari 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.