Zwanger in 13 landen

Zwanger in 13 landen

Dit is de meest ultieme wereldreis ooit!

Een wereldreis is een ultieme ervaring die je je hele verdere leven bij blijft. Maar de wereldreis van Mireille Steenkamer en haar vriend Marcel werd om meerdere redenen een reis om nooit te vergeten. Ze werd zwanger. 

Maar terug naar huis gaan? Nah, daar doen we niet aan. Zoals Mireille zelf zegt:

Van terug naar huis gaan was geen sprake. Deze reis van een droom die hoe dan ook in vervulling zou gaan.

Ze waren dan ook goed voorbereid op de reis. Banen opgezegd, tickets geboekt en de routes gepland. Een zwangerschap stond ook wel in de planning, maar dat Mireille tijdens de eerste maand van de wereldreis al zwanger zou raken hadden zij en haar vriend echt niet verwacht. Maar ach, daar lieten ze zich niet door tegenhouden.

Mireille deed een zwangerschapstest op Bali. Vervolgens maakte ze echo's in Kuala Lumpur, Hanoi en Rayong, kreeg in Bangkok te horen wat het geslacht van haar baby was en plande waar ze wilde bevallen in Nieuw-Zeeland. De bevalling zelf vond uiteindelijk plaats in Santiago de Chile (Chilli). Over deze wereldreis met een baby 'op zak' heeft ze een boek geschreven: Zwanger in 13 landen, voor €12,50 verkrijgbaar bij in-outbooks.nl.

Daisy van Schaijik

Door

30 september 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Reageer!

Wat is jouw mening hierover?

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.