Babykamer grafische prints - doe inspiratie op!

Geef je babykamer een moderne look met grafische prints. Schilder ze op de muren of meubels, het kan allemaal!

Babykamer grafische prints. Grafische prints in de babykamer geven een moderne look en worden steeds vaker gebruikt. Modern, maar wel fris en geschikt voor een baby, hoe doe je dat? Denk aan prints in zachte kleuren en hier en daar een speelse glitter. Maar het belangrijkste bij het volgen van deze trend: durf extreem te gaan!

En met extreem bedoelen we niet dat je zoveel mogelijk grafische patronen in huis moet halen (lees babykamer patronen & prints voor een cool effect voor tips). Balans is ook hier het toverwoord. Kies een grafisch patroon dat je mooi vindt en schilder dat op een muur, op meubels of op het plafond! Door dit te doen met zachte tinten voorkom je dat de print te druk wordt.

Babykamer grafische prints

Maar: durf te durven. Je kan gerust nog twee opvallende prints of kleuren in de babykamer gebruiken. Zie bijvoorbeeld de felgekleurde kussens hieronder, of de lamp. Een babykamer met een grafische touch krijg je ook door gebruik te maken van grote letters of quotes aan de muur. Kom maar op met die statements!

Kant en klare grafische prints

We vonden de (Duitse) website Juniqe. Hier kun je onwijs originele prints bestellen. Het assortiment is enorm groot en op sommige prints zit ook een maximum zodat je aanwinst origineel blijft! De prijzen zijn ook heel schappelijk: vanaf €17,- !

Westwing Algemeen 728x90 2.0

Door

21 april 2015

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Reageer!

Wat is jouw mening hierover?

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.