Gespot: Angel caller ketting

Gespot: Angel caller ketting

Angel caller kettingen worden gedragen door diverse sterren, het is hot! Bekijk deze mooie kettingen!

Deze kettingen zijn geschikt voor zwangere vrouwen en bevatten een bel die een zacht geluid maakt als de ketting beweegt. Je kleine hoort dan deze zachte geluiden, wat heel relaxed voor hem of haar is. Enne... het is nog een fashion-item ook!

Bekende sterren als Megan Fox werden er tijdens de zwangerschap al mee gespot: de angel caller ketting. De mythe achter deze kettingen is dat de geluiden die de ketting maakt alle negativiteit afweert en liefde en bescherming aan de baby biedt. Als de baby eenmaal geboren is wordt de ketting boven de wieg gehangen voor extra 'bescherming'.

Zweverig?

We kunnen ons goed voorstellen dat dit zweverig klinkt. Maarre, feit is wel dat je baby voor de geboorte geluiden laten horen erg goed is. Als je baby na de zwangerschap dan een vertrouwd geluid hoort zal die waarschijnlijk een stuk sneller op zijn gemak zijn. En in slaap vallen... Hmm, en dan wordt het ineens erg aantrekkelijk, zo'n angel caller... Hieronder een aantal angel caller kettingen ter inspiratie.

Angel caller kettingen kopen

Wil je de kettingen kopen? Ze zijn te koop bij diverse webshops en Etsy.

Daisy van Schaijik

Door

11 september 2018

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.