De leukste adventskalenders voor je kind

De leukste adventskalenders voor je kind

Op zoek naar een leuke aftelkalender voor je kindje? We zochten de leukste voor je uit, zo maken we de keuze hopelijk wat gemakkelijker!

Het leukste aan kerst is misschien wel de voorpret, ja dat zeg ik echt! Het aftellen tot het kerstfeest, de kerstboom aan, lichtjes die de straat verlichten, warme chocomelk en zo kunnen we nog wel even doorgaan. De decembermaand wordt nóg leuker met een adventskalender. We kennen de classic adventskalender met elke dag een chocolaatje, maar wist je dat er nog veel meer leuke kalenders zijn?

cadeautjes onder de kerstboom

Aftellen naar kerst met elke dag een cadeautje is zo'n leuke traditie. Elke ochtend bij het ontbijt, of elke avond voor het slapen gaan samen een vakje openen. Naast de chocolade kalenders ben je misschien wel eens de Douglas of Rituals adventskalender gespot. Maar, het gaat nog verder dan dat! Er zijn volop adventskalenders voor kinderen. Op zoek naar een leuke aftelkalender voor je kindje? We zochten de leukste voor je uit, zo maken we de keuze hopelijk wat gemakkelijker! 

Adventskalenders voor baby's en dreumesen

Zelf voor de allerkleinste zijn er adventskalenders! Zo heeft het prachtige merk Little Dutch een mooie (en betaalbare!) adventskalender waarmee je een kerstdorpje bouwt. 

Op zoek naar iets luxers? VTech Baby heeft ook een hele toffe adventskalender met elektronische kerstfiguren.

Sleurt jullie dreumes de hele dag een babypop mee? Dan zal die helemaal blij worden van deze Annabell Adventskalender. Hoe ontzettend leuk!

Speelgoed adventskalender 

Het lijkt wel elke dag kerst met een speelgoed adventskalender! Is jouw kind een fan van LEGO? De Lego adventskalender zit vol leuke poppetjes, voorwerpen en blokjes om zo je eigen kerstige hut in te richten.

Ook Playmobil heeft een hele toffe kalender dit jaar met het thema kerstkoekjes bakken. Inclusief echte uitsteekvormpjes om zelf ook kerstkoekjes te bakken, zo leuk!

Ook grote hit Paw Patrol heeft een eigen adventskalender. In deze kalender vindt je kindje alle pups, meerdere dierenvriendjes en allerlei accessoires.

Is jouw kind gek van auto's? Dan is de Hot Wheels Adventskalender een aanrader! 24 dagen lang uitpakplezier in Hot Wheels stijl. 

Adventskalender voor het hele gezin

Er zijn ook genoeg adventskalenders waar je met het hele gezin plezier van kan hebben. Zo heb je kalenders met voorleesboekjes en puzzels! De Gruffalo Adventskalender is bijvoorbeeld een leuke kalender met 24 miniverhaaltjes. Elke avond een nieuw verhaaltje om samen af te tellen naar de kerst! Ook LEGO heeft dit jaar een kalender met voorleesboekjes. 

vader geeft dochter kerstcadeautje

Chocolade adventskalender 

De good old classic: De chocolade-adventskalender! Met deze kalender scoor je altijd! Ook leuk om met het hele gezin te delen. Je hebt natuurlijk de simpele adventskalenders bij de supermarkt liggen, maar er zijn ook wat luxere uitvoeringen. Zo heeft ons lievelings chocolademerk Tony Chocolonly een adventskalender met elke dag een andere smaak. Ook Kinder en Milka hebben een kalender dit jaar. Smullen! 

Keuze genoeg dus! Voor welke kalender ga jij?

Isabel Van Der Boog

Door

01 december 2023

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.