Ontspannen mét je baby | Sparkle baby spa

Ontspannen mét je baby | Sparkle baby spa

Een dagje samen ontspannen? Wij vertellen je waarom de Sparkle baby spa een must-go is!

Busy momlife? Dat herkennen we maar al te goed! Tijd om eens lekker te ontspannen. Hoe leuk zou het zijn als dat samen met je kindje kan? Bij Sparkle komen wellbeing, ontspanning en quality time samen. Hoe goed klinkt dat?! Wij vertellen je alles over deze ontspannen ervaring!

Wanneer je één van de baby spa’s van Sparkle binnen loopt, voel je direct de warme sfeer. Prachtige beige tinten, nudes en een vleugje goud geven een warm, geborgen en luxe gevoel. Een heerlijke geur komt je tegemoet en een vriendelijke Sparkle Star heet je van harte welkom.

Bij Sparkle baby spa zijn er tal van mogelijkheden voor zowel mama als baby. Van babymassage en zwangerschapsmassages tot floaten. Ontspanning = aan! Ontspanning is de basis van elke Sparkle baby spa sessie. Dit is wat je kan verwachten! 

babymassage

LEES OOK: Zwemluiers | Alles wat je moet weten!

Babymassage

De ontspannen dag begint met een liefdevolle babymassage die je zelf aan je kindje geeft. Heerlijk om zo contact te maken, een moment voor jullie samen. Door deze aanrakingen en de volle aandacht voor elkaar, leren jullie elkaar nóg beter kennen. Vanzelfsprekend wordt de massage aangepast naar jouw kindje en krijg je tips voor eventuele ongemakken en signalen die je kindje laat zien. Zo kun je met babymassage darmkrampjes verlichten en bijvoorbeeld obstipatie of spierkrampen verminderen. Na dit heerlijke momentje samen is het tijd voor de babyjacuzzi!

Floaten

Je baby’tje is een volleerde zwemmer. De kleine heeft 9 maanden in je buik rondgezwommen. Water en drijven voelt voor je kindje dus heel vertrouwd. Bij Sparkle floaten (ook wel hydrotherapie genoemd) kindjes met een speciale neckfloat die niet alleen heel veilig, maar ook comfortabel is. Je kindje leunt met de kin en het achterhoofd op de band en kan door het drijfoppervlak helemaal vrij bewegen in het warme water. Dat vrije bewegen en het kabbelende water heeft een ontspannen effect op je kleintje. Veel baby’s worden ontzettend rustig van het warme water. Floaten stimuleert de spieren, de longen, maar ook de balans en het zelfbewustzijn van je baby. Na de heerlijke babyjacuzzi is het tijd voor een fijne, zachte badcape. En daarna een fijne, zachte pyjama. De meeste kindjes vallen namelijk na de sessie vrij snel in (diepe) slaap. Heerlijk!

baby spa

Mama (to be)

Naast baby spa sessies heeft Sparkle ook voor mama’s en mama’s-to-be heerlijke treatments op het gebied van wellbeing en ontspanning. Want juist in de periode rondom je zwangerschap is het ontzettend belangrijk om goed voor jezelf - en dús ook voor je kindje - te zorgen. 

Zwangerschapsmassages

De speciale zwangerschapsmassages van Sparkle zijn niet alleen een momentje voor jezelf. Jouw ontspanning geef je door aan je baby. Jouw hartslag daalt, dit merkt je kindje ook. Daarnaast komen de gelukzalige hormonen als oxytocine, endorfine en dopamine via de placenta terecht bij de baby. Die ontspant hierdoor ook. Jullie delen dit momentje en hebben hierdoor extra contact.

Zwangerschapsmassages hebben nog meer voordelen:

  • Het verbetert je bloedcirculatie en zorgt voor meer zuurstof en voedingsstoffen naar je kindje 
  • Je houdt minder vocht vast 
  • Massages werken verlichtend bij rugklachten, bekkenpijn, spierpijn en beenkrampen en kunnen zelfs je klachten oplossen 
  • Je hebt minder kans op complicaties tijdens de bevalling en minder kans dat je kindje te vroeg geboren wordt 
  • Je slaapt beter en dieper Geen overbodige luxe dus om jezelf (en je kindje!) te trakteren op ontspanning. Bij Sparkle zijn jullie letterlijk in goede handen.

zwangerschapsmassage

Nog veel meer lezen over de voordelen van floaten en babymassage of meer te weten komen over massages en magnesium? Check sparklebabyspa.nl en boek meteen jullie relaxing time. You deserve it! Sparkle baby spa heeft vestigingen in Emmen, Franeker, Groningen en Winterswijk.

Isabel Van Der Boog

Door

05 september 2022

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.