Bobike One Eco | Het duurzame, veilige én unieke fietszitje voor jouw kleine!

Bobike One Eco | Het duurzame, veilige én unieke fietszitje voor jouw kleine!

Opzoek naar een veilig fietszitje? Deze duurzame optie is dé keuze voor jou!

Fietsen met je kindje vinden we heerlijk! Samen de natuur in of gemakkelijk de stad in. Een veilig fietszitje is dan natuurlijk een must. Als er dan ook nog eens een duurzame optie is dan worden we daar extra excited over! We vertellen je alles over het nieuwste fietszitje; de Bobike One Eco. 

INHOUD 

Bobike One Eco fietszitje

milieubewust leven 

Tegenwoordig zijn er veel mensen bezig met duurzaamheid. Gelukkig maar want duurzaamheid is super belangrijk! Maar hoe switch je naar een milieubewuste lifestyle? Tussen de grote bedrijven, vervuilende voertuigen en vele pakketjes lijkt het onmogelijk en zinloos, maar dat is het niet! Ook jij kan je steentje bijdragen door bijvoorbeeld bewustere keuzes te maken bij de aankoop van producten voor jezelf en de kleine. Wat dacht je van een product van gerecycled materiaal en dat volledig recyclebaar is? Dat klinkt goed! 

dUURZAME FIETSZITJES

Bobike is een super milieubewust bedrijf en daar worden wij altijd heel blij van! Fijne producten samen met het inzetten voor een betere wereld, yes please! Ze werken continu aan het verminderen, hergebruiken en recyclen van hun afval en het ontwikkelen van nieuwe technieken en materialen die het milieu minder belasten. De hele Bobike One fietszitjes lijn is een stuk duurzamer geworden. Zo zijn de rugplaten en de voetenbankjes van 100% gerecycled materiaal en de fietszitjes zijn 100% recyclebaar. Daarnaast is de verpakking duurzamer gemaakt door geen wegwerp plastic meer te gebruiken en minder inkt te gebruiken in de bedrukking. Maar om nog een stapje verder te gaan introduceert Bobike dit voorjaar de Bobike One Eco. Dit zitje gebruikt het hoogste percentage gerecycled materiaal zonder aan veiligheid in te boeten. Hoe tof is dat?

duurzaam fietszitje op fiets

VEILIGe EN UNIEKE FIETSZITJES 

Dit fietszitje is niet alleen een hele goede duurzame optie. Het is ook een onwijs veilig zitje. Het beste compromis tussen de bescherming van je kind en de bescherming van het milieu. De veiligheid wordt bij Bobike altijd gewaarborgd. Zeker bij een fietszitje super belangrijk.

Het gerecyclede materiaal zorgt voor een soort marmer effect aan de stoeltjes. Naast duurzaam en veilig is de Bobike One Eco ook nog eens super uniek! Echt een onwijs leuke touch! 

Meer informatie over de Bobike One Eco vind je bij Bobike.com >>

Duurzaam fietszitje

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Bobike

Isabel Van Der Boog

Door

24 oktober 2023

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.