Gespot! Duurzame draagzak No Waste van ByKay

Gespot! Duurzame draagzak No Waste van ByKay

Zoek jij een draagzak voor je kindje? Check this out: ByKay produceert No Waste duurzame draagzakken die 100% gemaakt zijn van oude jeans! Hoe tof!

Ik word er altijd blij van als ik op merken stuit die écht goed bezig zijn en daarbij ook nog eens een supertof product afleveren. Iets wat helemaal in dat straatje past, zijn de duurzame draagzakken van ByKay. De No Waste Collection - Jeans Edition bestaat uit draagzakken die volledig gemaakt zijn van gerecyclede oude jeans! Mooi én goed voor de wereld: win-win!

ByKay is een Nederlands merk met een grote collectie aan draagzakken en draagdoeken van hoge kwaliteit voor verschillende leeftijden. Bij oprichtster Kay heeft duurzaamheid vanaf de start van haar mooie merk altijd hoog in het vaandel gestaan. De No Waste Collection past dus helemaal in dat profiel: het zijn draagzakken die gemaakt zijn van oude jeans. Daardoor zien ze er niet alleen heel stoer uit, ze zijn ook heel comfortabel én uniek: Kay ontwerpt elk exemplaar helemaal zelf!

No Waste: duurzame draagzak van jeans

De No Waste Collection - Jeans Edition heeft een stoer design, waardoor zowel papa’s als mama’s ‘m graag dragen. Niet alleen ziet ie er fashionable uit, ook is het een hele comfortabele draagzak van een hoge kwaliteit. Ze zijn gemaakt van een stevige stof, namelijk hergebruikte spijkerbroeken, en dus volledig duurzaam. Zo gaaf!

Plastic Soup Foundation

En of dat nog niet genoeg was, gaat een deel van de opbrengst van deze duurzame collectie naar het goede doel: de Plastic Soup Foundation! Zij hebben als doel om plasticvervuiling in de oceanen tegen te gaan.

The Click Carrier Classic

De No Waste-draagzakken zijn gebaseerd op het model The Click Carrier Classic, die ByKay in allerlei kleuren en designs in de collectie heeft. Het is een gebruiksvriendelijke draagzak met clips, waarin je baby op een ergonomische manier gedragen kan worden. Je draagt deze babydrager op je buik, heup of rug en de draagzak is zonder hulp om te doen. Deze draagzak is te gebruiken vanaf de geboorte tot ongeveer 2 jaar.

Vader met baby in draagzak

Draagzak gemaakt van jouw eigen jeans

Wil je het persoonlijk maken? Dat kan! Het is namelijk zelfs mogelijk om je eigen favoriete jeans in te leveren, waar dan een gepersonaliseerde draagzak van wordt gemaakt. Ook superleuk als (kraam)cadeau!

Je shopt de No Waste Collection van ByKay op hun website >>

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met ByKay.

Marieke van Boven

Door

04 mei 2021

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Reageer!

Wat is jouw mening hierover?

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.