MiniMe Loves: Voetenzak kinderwagen

MiniMe Loves: Voetenzak kinderwagen

Nu het kouder wordt buiten, wordt het tijd voor een warme voetenzak in de kinderwagen zodat je kindje niet zit te bibberen.

We kunnen er niet meer omheen... de winter zit er echt aan te komen. Om er voor te zorgen dat je kleintje lekker warm naar buiten kan, zetten we de leukste voetenzakken voor je op een rijtje. 

Koeka oslo voetenzak grijs

Deze voetenzak van KOEKA (€75,95) houdt de teentjes van je kindje lekker warm tijdens de strenge winter. That's what we want right?! De binnenkant is gevoerd met wit teddy wat heerlijk zacht is, en door het leuke wafelpatroon een echte musthave! 

PETITJUUL VOETENZAK OUDGROEN

De voetenzakken van PetitJuul (€74,95) zijn fantastisch! De oud groene kleur is echt een eye catcher. Wil je nou zelf een voetenzak customizen? Dat kan! Bij PetitJuul kun je zelf een voetenzak samenstellen. Hoe leuk is dat. 

koeka oslo voetenzak roze

Nog een favoriet is de roze variant van KOEKA (€75,95). Hoe leuk voor de kleine meid. De poederroze kleur maakt de donkere winterdagen toch weer wat vrolijker. Wie wil dat nou niet? 

Tafant voetenzak vliegtuigjes

Deze voetenzak van Tafant (€45,99) is een echte must have voor alle stoere jongens. We love de blauw grijze kleur en het vliegtuig motief maakt het een echt uniek exemplaar.

Jollein diamnond knit

Last but not least is deze voetenzak van JOLLEIN (€43,95). Door de vintage roze kleur is die echt super leuk voor meisjes! Is roze iets te zoet? Hij is er ook in andere kleuren. Het motiefje geeft een speelseffect en zacht is die zeker. 

 Wat zijn jou tips voor het uitzoeken van de perfecte voetenzak? 

Zit de perfecte voetenzak er nog niet tussen?  

Neem eens een kijkje bij onderstaande shop!

Voetenzak shoppen via Bol.com

Isabelle Spapé

Door

06 oktober 2020

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.