Gespot! mamaRoo sleep: de wieg die beweegt zoals jij

Gespot! mamaRoo sleep: de wieg die beweegt zoals jij

Wil jouw baby alleen maar bij jou slapen en heb je alles al geprobeerd? Misschien is de mamaRoo sleep de oplossing: een wiegje dat beweegt zoals jij!

Voor veel new moms is het waarschijnlijk heel herkenbaar: je baby wil alleen in jouw armen slapen. Heel leuk en gezellig, maar soms moet je even je handen vrij hebben. Het gloednieuwe wiegje mamaRoo sleep is dan een uitkomst! Deze wieg beweegt namelijk nét als jij en bedien je met een app. Lees er hier alles over!

Natuurlijk kan een draagzak uitkomst bieden, als je kindje alleen maar bij jou wil slapen en jij toch echt wat dingen moet doen. Maar soms is dat gewoon nog steeds niet optimaal. Stel je eens voor dat er een wiegje bestaat dat beweegt zoals jij en dat je baby helpt om in slaap te vallen, op dezelfde manier als bij jou in je armen. Klinkt goed, toch? De mamaRoo sleep is zo’n uniek wiegje!

Baby in mamaRoo sleep

Van wipstoel naar wieg

Na het succes van de mamaRoo, een wipstoel die de beweging van ouders nabootst die hun kindje willen troosten, is er nu ook een bewegende wieg voor je baby. De mamaRoo sleep heeft vijf ingebouwde bewegingen die je baby helpen om in slaap te vallen. Het wiegje heeft bovendien ingebouwde natuurgeluiden, inclusief een rustgevend sussend geluid. 

Zo werkt de mamaRoo sleep

Wanneer je alle slaaptips al geprobeerd hebt en alle babyboekjes hebt gelezen, is de mamaRoo sleep jouw uitkomst. Met deze wieg wordt je baby gewiegd, jij bepaalt hoe (welke van de vijf standen) en hoe lang. Stel de timer in voor de tijd die je denkt dat je baby nodig zal hebben en de mamaRoo sleep stopt vanzelf. De mamaRoo sleep heeft een touchscreen en je kunt ‘m ook bedienen met een app, hoe handig!

mamaRoo sleep-accessoires

De mamaRoo sleep wordt standaard geleverd met één lakentje. Losse lakentjes zijn bij te bestellen, net als een mooie opbergmand.

Je shopt de mamaRoo sleep op de website van 4moms >>

Moeder bedient mamaRoo sleep

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met 4moms.

Marieke van Boven

Door

24 november 2020

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Reageer!

Wat is jouw mening hierover?

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.